Cytat:
Napisał chrupek
Będzie masakra? 
|
Będzie
Cytat:
Napisał Nyks
ja chcę powiedzieć, że czytam, jestem co prawda dopiero przy 3 odcinku, ale jest fajnie i jak nadrobię to napiszę sensowny komentarz 
|
ooo miło mi, więc czekam na komentarz
Cytat:
Napisał Paulasia12
Niech Marco załatwi tego Gabriela, bo mi już na jego widok krew zalewa xDD
No i jak mówiłam wcześniej szkoda, że nie będzie dzidzi ;( Może będzie kiedyś?! 
Oh ... Alia i Collin  Ich romansik jest taaaki pociągający. Zakazana miłość 
Pragną siebie, ale nie mogą nic zrobić !! osz  Niech coś będzie! Niech coś będzie 
|
Spokojnie, Gabryś już niedługo poprzędzie

Na razie z dzidzi nici.. ale to na razie

Już ja wiem co będzie jeśli chodzi o romansik
Cytat:
Napisał bubel-96
Jak ten ******** ucieknie to cie zatłukę!
hm... Moim zdaniem Colin w stosunku do Ali powinien być jakiś taki delikatny, ale ona takich niedelikatnych chyba takich nie lubi :-)
|
ha ha

jak mnie zatłuczesz to nie wstawię kolejnego odcinka

Colin to nie delikatny romantyk i masz rację, Alia woli niedelikatnych
Cytat:
Napisał KathySelden
Hej, to było niezłe! Od początku wiedziałam, że Lambert to tchórz. Ciekawe, co będzie z tym jego wujem?
Wiecie, kiedyś czytałam, że szwedzkie (tak mi się wydaje) feministki stłukły właściciela sex-shopu na kwaśne jabłko - za pomocą kijów bejsbolowych. Gdyby tak rzucić im Gabriela "na pożarcie", powiedziawszy uprzednio, co zrobił... Mogłaby być niezła zabawa - a do tego Marco zachowałby czyste ręce. No, ale skoro chce go potraktować siekierą... Oby tylko ten #&%@ nie uciekł!
|
Wuj trochę namiesza Dantemu

I feministek nie potrzeba, krew poleje się i bez kijów bejsbolowych xD
Cytat:
Napisał Chryzantem Złocisty
Ale jakby tak pomyśleć,jak Marco go zabije,i policja go złapie,to kto będzie się opiekował Mei?
mam nadzieję,że nie wpakujesz naszego herosa do więzienia,hę?
|
nie wpakuję, rozwiążę ten problem inaczej
Dzięki za komenty!