View Single Post
stare 13.09.2010, 12:09   #24
sasha fierce
Guest

Domyślnie Odp: FTS Newsletter 4 [7] - 11.09.2010 - komentarze

Cytat:
Napisał Chryzantem Złocisty Zobacz post
a mnie skręca jak jedziesz po kimś,kto się stara i wkłada dużo pracy w swoją robotę.
na miejscu invidii,gdybym Cię znała,to strzeliłabym Ci w twarz.
i ja wiem,że "haters gonna hate" ale już się robisz żałosna tym swoim czepianiem się.

jeśli chcesz wnieść coś dobrego do gazetki,to zapraszamy,napisz coś ciekawego,coś co TWOIM zdaniem będzie miało wpływ na kulistość ziemi i może Ci ulży
1. z całym szacunkiem, ale mam zasrane prawo do krytyki. jako czytelniczka mogę napisać co mi się żywnie podoba, nie obraziłam nikogo personalnie, stwierdziłam tylko że poziom niektórych artykułów to dno A ty redaktorko poznaj najpierw podstawowe zasady etyki dziennikarskiej a nie mi sie tu wygrazasz, chcesz byc traktowana powaznie - podejdz do tego powaznie - ja potraktuje cie powaznie. Zrozum, nikogo nie bawia ani nikt nie rozumie twoich smiesznych kwiatkow z rozmow z innym, ktore przekladasz na artykuly. Ja nie znam tych osob, nie znam ciebie i chce poczytac O FORUM, o uzytkownikach a nie jakies brednie Chryzi.

2. i przestan z tymi haterami bo generalnie zwisasz mi i powiewasz i przelknij to wreszcie ze tutaj nikt cie nie nienawidzi - ty jestes obojetna. a to ze pewne elementy twojej niezrozumialej (dla mnie) osobowosci draznia ludzi akurat powinno dac ci do myslenia.

3. invidia jest bardzo sympatyczna osoba, co nie zmienia faktu ze jest za mloda zeby pisac felietony refleksyjne. ani to nie ma trafionego przekazu ani tymbardziej nie niesie zadnej nauki, to zwyczajne ĄseMadęse naskrobane przez nastke bez życiowego bagażu

4. na szczescie invidia ma na tyle klasy ze raczej w twarz by mnie nie strzelila tylko przyjela krytyke, DELETED

@mod edit: nie życzę sobie tutaj tekstów tego typu. Niezależnie od tego do jakiej grupy etnicznej byłyby one skierowane

Ostatnio edytowane przez Raven : 13.09.2010 - 13:44