Odp: FTS Newsletter 4 [7] - 11.09.2010 - komentarze
@up: Dokładnie. A jeśli mogę tu wrzucić swoje trzy grosze to powiem, że mi się gazetka podoba. I to w całości.
Dlaczego? Bo artykuły piszą tutaj ludzie, którym zależy. I uważam osobiście, że bezsenna nie jest wcale jakąś gówniarą, która nie wie nic o życiu. Swymi felietonami pokazuje swoją dojrzałość, co jest na bardzo duży plus. Ja mając szesnaście lat, miałam już za sobą cholerny bagaż doświadczeń, więc wiem, że to w jakim się jest wieku NA SZCZĘŚCIE nie decyduje o dorosłości. Bo gdyby tak było, to co niektórzy tutaj, pozjadaliby już wszystkie swoje rozumy. Jeżeli koleżanka powyżej twierdzi, że poziom niektórych artykułów to dno, polecam napisać samemu coś w stylu Kącika Cafe lub Rad Cioci Chryzi i dać to do ogólnej oceny na forum tak, żeby wszyscy czytający użytkownicy mieli porównanie czyj artykuł jest prawdziwym dnem.
A jeżeli owej koleżance ogólnie wisi zdanie innych to niech nie liczy na to, że cała reszta, jej obraźliwe i wulgarne teksty, potraktuje z aprobatą. Wręcz przeciwnie, oleje to tak samo, jak zrobiła to właścicielka w/w zdań.
@sasha: nie będę wdawać się w głupie dyskusje, co miałam napisać to napisałam, a to nie jest miejsce na nabijanie sobie postów <koniec przekazu>.
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 14.09.2010 - 00:03
|