Cytat:
Po pierwsze to nie dom tylko mieszkanie, a po drugie co masz na myśli mówiąc niedokładne. Mało na nich widać, są niewyraźne? Jeżeli chodzi o ilość to pokazałem wszystkie pomieszczenia w domu.
|
To, że nie wiem:
- jak wygląda dom,
- jakie są pomieszczenia.
- gdzie co jest.
Cytat:
Może Ci się nie podobać, ale ogólne założenie to było romantyczne, kobiece mieszkanie a, moim zdaniem taka kolorystyka pasuje do niego najlepiej.
|
A łazienka to już po prostu taka romantyczna, że ło-ho-ho... Mimo tego, co napisałeś, nadal nie podoba mi się kolorystyka
Cytat:
Według mnie te meble są o niebo lepsze od maxisowych na, które nie mogę patrzeć.
|
Może są lepsze, ale to nie znaczy, że są ładne :-)
Cytat:
Z tego co mi się wydaje nie oceniamy tu simek tylko domy (w tym przypadku mieszkanie).
|
Z tego co mi się wydaje, nie prezentujemy tu simek, tylko domy (i mieszkania...)
Cytat:
jeśli masz jeździć po wszystkich to lepiej w ogóle nie oceniaj.
|
Bo?
Chyba mam prawo wyrazić swoje zdanie, dobre lub złe. A że u ciebie padło to drugie, to nie moja wina. Nie ja budowałem brzydki dom (o wybacz, mieszkanie!), tylko ty.
Cytat:
I jeszcze jedno: nie zauważyłem (po przejrzeniu 10 stron w tym dziale), żadnego tematu Twojego autorstwa, więc najpierw coś zbuduj i zobacz ile pracy trzeba w to włożyć.
|
To, że nie publikuję swoim domów (lub mieszkań[!]), to nie znaczy, że w ogóle nie buduję. Wiem, że nie każdy dom tworzy się 5 minut, tylko czasem trzeba spędzić nawet kilka godzin, ale nie zawsze kilkugodzinna praca musi być bardzo dobra. Zaryzykuję nawet stwierdzeniem, że czasem jest tak, iż coś nad czym pracowało się mniej, okazuje się lepsze od tego, nad czym pracowało się dłużej.
Więc przyjmij krytykę, bo nigdy nie będzie tak, że coś będzie się podobać każdemu. Jeśli pokazujesz coś przed "publicznością", to musisz być tego świadom.