Odp: The Sims 3 - Szybka jazda - Akcesoria
Ja potrafię się cieszyć nawet z jednej rzeczy z dodatku. Np. NA kupiłam tylko dla akwarium. Nie przejmowałam się zbytnio innymi rzeczami, w chwili kupowania. Po zainstalowaniu NA okazało się, że inne rzeczy też są fajne. W SzJ mam tak samo. Pisałam już wcześniej co mi się podoba w SzJ, więc nie będę się powtarzać. Ale fryzury są żenujące. Ogólnie, to się czasem zastanawiam, kto im projektuje te fryzury i ubrania... Bo one wyglądają fatalnie. Moi Simowie korzystają niemal wyłącznie z fryzur i ubrań niezależnych twórców, bo z tych od EA, to bardzo niewiele mi się podoba.
A tak na marginesie, zauważyliście jaki okropny wybór ubrań jest dla emerytów! W dwójce się emerytami nie przejmowałam, często zabijałam ich niedługo po tym, jak się zestarzeli, bo mnie denerwowali. Ale w trójce polubiłam staruszków i żal mi ich, że mają taki okropny wybór ubrań. Niezależni twórcy też nieszczególnie się przejmują emerytami, nic właściwie dla nich nie ma. Jakby ktoś znał stronę, gdzie są fajne ubrania dla tej fazy wiekowej, to proszę o linka...
Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 17.09.2010 - 12:15
|