View Single Post
stare 20.09.2010, 11:30   #132
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: machine for killing

Cytat:
Podeszłam do szafy[1]. Może znajdę[2] coś dla siebie. W oko wpadła[3] mi sukienka
1 - przeszły
2 - teraźniejszy
3 - przeszły
Gdybyś to dała jako cytat, nie byłoby tego problemu. Mieszanie czasów nie wygląda dobrze...
Ogonki zjadasz...
Cytat:
Rozchyliłam złożoną na dwa kartkę
A nie na pół?
Cytat:
Każdy lubi sobie czasem odlecieć, ty pewnie także. (...) Otóż, mam dla Ciebie propozycje.
Zdecyduj się, czy piszesz zwroty grzecznościowe czy nie. No i ogonek zjedzony.
Blizna przecinająca oko?
http://img21.imageshack.us/img21/5007/xv3y.jpg
Coś takiego jak tu? ^^

Mojej przypuszczenia? Zwinęli naszą Rosalyn, a James i ekipa teraz jej szukają. Fajnie wygląda z tą fryzurą Tylko jakim cudem włosy jej się tak pofalowały? A i sam ciuszek jest bardzo... pomysłowy xD O Oskarze na pierwszy rzut oka mogę powiedzieć - CIACHO!
Błędziki były, niemalże niewykonalne jest napisanie odcinka, w którym nie byłoby się przyczepić do pewnych niejasności w tekście.
Ostatnie odcinki były bardziej przesycone romantyzmem, co mnie zbiło z tropu. I się muszę teraz przestawiać na kryminał. Będą zagadki, zadania itd. (pozdrawiam Sherlocka!). Generalnie nie gustuję, ale z drugiej strony czego się mogłam spodziewać po FS o tym tytule? No i męcz się teraz, dziewczę! Nie no, żart.
Cały problem polega na tym, że ostatnimi czasy dużo takich kryminałów się pojawia. No ale fakt - nie zawsze tak było i, na szczęście, opinię dobrej, punktualnej komentatorki wyrobiłam sobie w czasach, gdy romansidła rządziły na forum To tak na marginesie, bo zeszłam z tematu xD
Ogólnie wyszła ta część dobrze, chociaż za szybko to wszystko się dzieje.
9/10 - za zdjęcia musiałam podwyższyć o jeden punkcik do góry, bo urzekły mnie tym razem
I bonusik fajny
Liv jest offline   Odpowiedź z Cytatem