View Single Post
stare 21.09.2010, 21:30   #107
muffindance

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Losy rodzin MAXISA

Dawno nie grałam maxisami, więc postanowiła że na pierwszy ogień pójdzie rodzina Ursine
Ostatni zapis: 19.09.2010 - będę dopisywała losy tej rodzinki XD
Claire zanim urodziła zdążyła zmienić pracę. Od tamtego czasu pracowała w warzywniaku, otworzyła się przed ludźmi i zmieniła wizerunek. Urodziła dziewczynkę Jessickę, a jej eks ciągle kradł gazety. Jared rozmawiał z córką, ale ona tez nie miała z nim zbyt dobrych kontaktów. Jess dorastała w nowym, wyremontowanym domu - Claire poślubiła łowcę talentów, Jacka (stworzony przeze mnie kiedy jej córka była dzień przed zmianą wiekową na małe dziecko. Nadeszły urodziny małej, w ten sam dzień nauczyła się mówić, później nauka chodzenia a nigdy nie chciała dosiąść nocnika (zawsze z niego schodziła). Wszystko było "bajecznie" gdyby nie Claire... zdradziła swojego męża z Damianem Ladą zaszła z nim w ciążę i urodziła chłopca Willa - oczywiście nic nie wyszło na jaw... Jessicka osiągnęła wiek szkolny, jej najlepszym przyjacielem był Malcolm, stała się szkolna prymuską. W tym czasie Jack nakrył Claire z Damianem i dowiedział się, że Will nie jest jego synem, który był już małym dzieckiem. Nie zerwali ze sobą i próbowali wszystko odbudować - udało się a Claire na zawsze zapomniała o Damianie. Biedak został utopiony przez zazdrosną żonę w basenie. Jessica stała się nastolatką, chodziła z Malcolmem (specjalnie się nim zajęłam żeby był ładniejszy ), uczyła się gry na gitarze i udzielała się na imprezach. Will jednak okazał się trudnym dzieckiem przynosił złe oceny ze szkoły, zaszywał się w domu i nie miał przyjaciół. Jessica stała się młodą dorosłą, pomieszkała pierwszy tydzień z rodzicami i wyprowadziła się podejmując pracę w branży muzycznej. Claire i Jack zestarzeli się, Will stał się nastolatkiem i nic się u niego nie zmieniło. Starzy ludzie adoptowali dziecko w wieku szkolnym Travisa, Will podjął prace dorywczą w mauzoleum i spotykał się z córką Agi Zadek (sama ją adoptowała, bez mojej ingerencji). A co działo się u Jess? Wprowadziła się do Malcolma i zaczęła jej strzelać palma - prawie codziennie chodziła do SPA, dużo rozmawiała z przyjaciółkami i była rozrzutna. Wszystko jednak wróciło do normy kiedy Malcom się jej oświadczył. Kilka dni później odbyła się uroczystość zaślubin na plaży - przybyli rodzice panny młodej jej brat Will, który był młodym dorosłym i Travis z dziewczyną Kasandrą (córka Mortiego i Belli) stał się dzień wcześniej nastolatkiem. Noc poślubna zaowocowała ciąża, urodziły się dwie dziewczynki - Madison i Victoria. Szybko musiałam też ratować sytuację u Claire i Jacka. Dziadek nigdy nie ujrzał swoich wnuczek bo dzień po ślubie zmarł. Claire dołączyło do niego kilka dni później, leżeli na cmentarzu. Will nadal pracował w mauzoleum i zaczął pisać książki, Travis stał się młodym dorosłym i wprowadziła się do niego Kasandra. Pobrali się, Will się spalił przygotowując zapiekankę. Travisowi i Kasandrze urodziły się trojaczki dwie dziewczynki i chłopak. Olivier, Olivia i Ofelia - tak ich nazwałam. A tymczasem... Córki Jessiki i Malcolma dorosły - miały chłopaków, Madison zaszła w ciąże ze swoim chłopakiem, który ją rzucił. Victoria stała się rozpoznawalną pisarką i adoptowała chłopca niemowlaka, nazywał się Bruno. Jessicka zmarła z głodu, Malcolm chcą ukoić ból spotykał się z Anastazja (była córką parki Wolf) - po pewnym czasie hajtnęli się. Malcolm przeszedł na emeryturę a Anastazja była w swoim wigorze i urodziła mu wcześniej jeszcze jedno dziecko - dziewczynkę Sarę. Malcolm zmarł a jego córki podejrzewały macochę o zabicie jego W pewnym momencie była wojna domowa i chaos. A U KASANDRY I TRAVISA: Travis zmarł, utopił się w basenie . ;( Victoria wyprowadziła się do swojego chłopaka, który wywodził się z rodu Alto. Madison samotnie wychowuje syna Thomasa.

Rozpisałam się.. To tyle. W chwili obecnej gram u Madison a na boku zajmuje się Victorią

Ostatnio edytowane przez muffindance : 21.09.2010 - 21:33
muffindance jest offline   Odpowiedź z Cytatem