ekhmhmhm, nie wiem czy pisze w dobrym temacie gdyz tu wlasciwie nie zagladam, ale w razie czego prosze o przesuniecie
NO WIEC instaluje ts3 po raz chyba 3 czy 4 w ciagu dwoch dni, a przynajmniej proboje.
instaluje na laptopie, na pudelku jest oczywiscie "PC DVD ROM" i znaczek, ze jest dostosowane do MAC'a, ale oczywiscie nie wiem czy to pojdzie, gdyyz gra zostala wyludzona podstepnie od kolezanki, ktora ma ja rowniez na laptopie. problem polega na tym, ze podczas instalacji wyskakuje mi blad (o wlasnie, przez pierwsze instalki prosilo o cd key'a, ale teraz juz nie

). blad jest mniej wiecej taki, ze kiedy dochodzi do instalacji
" C:\...\Electronic Arts\The sims 3\Caches\Sunset Valley.objectCache", wyskakuje mi okienko, ze powyzszy plik jest bledny/niezgodny i moge albo a)ponowic probe, albo b)anulowac instalacje. wybralam wiec ponowienie i doszlo do kolejnego pliczku, na ktorym sie znowu zatrzymalo, bledu juz nie pokazuje, ale ze stacji dvd wydobywa sie dzwiek uruchamiania plyty i naglego zaciecia sie. i tak az ponad 15 minut, zastoj w jednym miejscu, na jednym pliczku w 1/4 instalacji.
dodam, ze mam system windows 7, laptop jest, a przynajmniej powinien byc dostosowany odpowiednio.
nie wiem co zrobic, pomocy.