Hej

Mam poważny problem ;/;/ Niedawno stałam się posiadaczką wszystkich dodatków do The Sims 3

Zainstalowałam itp i zaczęłam grać

Moja simka poznała w Egipcie swoją miłość ,którą potem zaprosiła do domku no i po jakimś czasie się zakochali,pobrali się,wzięli ślub i doczekali się dzidziusia

Wszystko ładnie,pięknie,ale zaczęły się problemy.... Simka wróciła do domu z podróży,ale coś nie tak było z jej simowym mężem;/ Mianowicie:na początku nie było jego wizerunku gdy wybierałam dla niego interakcję,w tym małym zielonym kwadraciku tez nie, w ogóle nigdzie;/ Myślałam,że jak wyłączę i włączę grę to samo się naprawi(kiedyś działało przy małych błędach),ale po ponownym włączeniu jego w ogóle nie było

zniknął z rodziny,ale był w domu bo pojawiały się dymki ,które oznaczały jego obecność;/ Myślałam jak wyprowadzę się simką z dzieckiem i go zaproszę do domu to będzie ok... Przyszedł,zadzwonił-fakt,ale widać było dymki tylko;// Gdy chciałam go "usunąć" kodem to nie mogłam go złapać,jakby byl powietrzem;/ Do tego (może to wina tego samego błędu) nie mogę w grobowcach nic zrobić,nawet przejść przez otwarte drzwi;/ Pisze "Brak interakcji dla tego przedmiotu" czy jakoś tak .... A wcześniej wszystko działało bez zarzutu....