Jak dla mnie to generalnie mam ładne dzieci. Rzadko się zdarzają brzydale. Czasami zdarzają się mi nawet śliczne dzieci. Ale to też zależy od rodziców, jeśli starzy są brzydalami, to jakie mają być te dzieci...

Raz mi się też zdarzyło, że nastolatek był ładny, a jako młody dorosły/dorosły stał się brzydalem. Nawet kazałam mojej Simce z nim zerwać. U mnie dzieci Agnieszki Zadek i Erica Darlinga są po prostu prześliczne.
A co do NRaasa, to potrzebujecie moda NRaas Super Computer. Jak już jest, klikacie na Sima (Bez SHIFT'a czy coś). Będzie tam dodatkowa opcja, już nie pamiętam jak się nazywa, bo ja mam dwa mody z Nraas'a i teraz nie wiem która opcja jest która. Klikacie na tą dodatkową opcję, a potem wybieracie Advanced\Edit In CAS czy tak jakoś. Ten Mod jest naprawdę świetny. Można nim się nawet nauczyć wszystkich przepisów, klikamy na Sima, nowa opcja\Advanced\Recipes. W okienku, które się pojawi zaznaczamy wszystkie potrawy, które mają 000 zamiast 001 na końcu. Oczywiście można tak wybrać co Sim ma umieć gotować, a czego nie. Gdyby jeszcze można było tym modem automatycznie nauczyć Sima wszystkich kompozycji gitarowych i łapania wszystkich ryb... Niestety nie ma tak dobrze.