Cytat:
Napisał yaoi fan
 Po co my mamy snuć domysły? xD Niech się dzieje wola rudzielca, z nią się zawsze zgadzać trzeba 
|
No tak, dobrze napisane

zresztą nie macie chyba wyjścia xD
Cytat:
Napisał ZbuntowanaCóreczka
Jak Emanuelle cokolwiek zrobi Marco to po prostu... Przyłącze się do Libby i będe ją dopingować z tą gwoździarką 
|
I Ty przeciwko mnie moja droga?
Cytat:
Napisał Chryzantem Złocisty
z czwartej strony... xD powinnaś już nam dać kolejny odcinek,bo już za dużo mamy wątpliwości 
|
Odcinek na następny tydzień, także wszystko się okaże
Cytat:
Napisał Panna Lu
Alia niby taka dorosła, a jednak jeszcze widać po niej taką niedorosłość. Faktycznie, łatwo o wszystkim zapomniała, mimo, że jej udało się uniknąć tego, co spotkało Mei.
|
Masz rację i chciałam to pokazać

Poza tym ją teraz tak zajął Colin, że dziewka zapomniała o bożym świecie
Cytat:
Napisał Radioaktywna skarpeta
A co Mei .. niee to nie ona. Wprawdzie miewa swoje "odpały" np. kiedy najpierw mówi Marco, że kłamie później mu przebacza i później znowu oskarża go o kłamstwo, ale myślę, że do zerwania to by się nie posunęła (a może się mylę  P ).
|
Hmm...
Cytat:
Napisał Auroella
Ja bym chciała tak - Emanuelle znajduje jakiś sposób, by uwieść Marco, a Mei nie wyżywa się na Marco, tylko na Emanuelle! taaaak 
|
No dobra uchylę rąbka tajemnicy

Emanuelle nie będzie szukała sposobu by uwieźć Marco, a Mei, nie będzie miała powodu być wyżyć się na Emanuelle

wiem, że wiele to nie wnosi do waszej wiedzy na temat następnego odcinka, no ale zawsze coś
Cytat:
Napisał Sophie123
Gdy zaczynałam czytać to FS, skupiałam się na wątku Marco i Mei. Ile się zmieniło! Teraz czekam na Colina i Alię 
|
To na Marco już nie?
Cytat:
Napisał Gold_Chocolate
Jesteś martwa za to.! O nieee. Tortury masz zapewnione! No to ci na sucho nie ujdzie.!
Ogólnie odcinek fajny  Najlepsza scena jak się Colin krztusi  Rozwaliła mnie xD
|
Martwa?

nie ujdzie mi na sucho? :> Chcesz, żebym wyciągnęła przenośny teleporter do wyciągania simów z gry i nasłała na Ciebie Colina? xD
Co do sceny z Colinem i Alią, to jak ją pisałam, ogólnie miałam kupę śmiechu

Najbardziej mi się jednak podobało, jak on do niej tak poważnie a ta z uśmiechem na ustach: "kanapeczkę?"

jak to sobie wyobraziłam to nie miałam niezły ubaw
Cytat:
Napisał chrupek
Świetnie wymyśliłaś z tą masakrą (chociaż spodziewałem się, że to Marco go zabije  ), w ogóle odcinek wyszedł świetnie 
Liczbowo: 10/10
|
chrupcio wrócił!

a co do odcinka, to właśnie chciałam, żeby Marco miał czyste ręce

na początku chciałam zrobić z niego sadystę i poćwiartować Gabriela na kawałki (za dużo się naoglądałam "Miasteczka Twin Peaks"

), no ale jaki by wtedy był z niego facet?

na pewno nie taki, z którym można wiązać swoją przyszłość
Dziękuję wszystkim za liczne komentarze!