Temat: Belle Rose
View Single Post
stare 02.10.2010, 10:23   #584
rudzielec

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Belle Rose

Cytat:
Napisał yaoi fan Zobacz post
Po co my mamy snuć domysły? xD Niech się dzieje wola rudzielca, z nią się zawsze zgadzać trzeba
No tak, dobrze napisane zresztą nie macie chyba wyjścia xD

Cytat:
Napisał ZbuntowanaCóreczka Zobacz post
Jak Emanuelle cokolwiek zrobi Marco to po prostu... Przyłącze się do Libby i będe ją dopingować z tą gwoździarką
I Ty przeciwko mnie moja droga?

Cytat:
Napisał Chryzantem Złocisty Zobacz post
z czwartej strony... xD powinnaś już nam dać kolejny odcinek,bo już za dużo mamy wątpliwości
Odcinek na następny tydzień, także wszystko się okaże

Cytat:
Napisał Panna Lu Zobacz post
Alia niby taka dorosła, a jednak jeszcze widać po niej taką niedorosłość. Faktycznie, łatwo o wszystkim zapomniała, mimo, że jej udało się uniknąć tego, co spotkało Mei.
Masz rację i chciałam to pokazać Poza tym ją teraz tak zajął Colin, że dziewka zapomniała o bożym świecie

Cytat:
Napisał Radioaktywna skarpeta Zobacz post
A co Mei .. niee to nie ona. Wprawdzie miewa swoje "odpały" np. kiedy najpierw mówi Marco, że kłamie później mu przebacza i później znowu oskarża go o kłamstwo, ale myślę, że do zerwania to by się nie posunęła (a może się mylę P ).
Hmm...

Cytat:
Napisał Auroella Zobacz post
Ja bym chciała tak - Emanuelle znajduje jakiś sposób, by uwieść Marco, a Mei nie wyżywa się na Marco, tylko na Emanuelle! taaaak
No dobra uchylę rąbka tajemnicy
Emanuelle nie będzie szukała sposobu by uwieźć Marco, a Mei, nie będzie miała powodu być wyżyć się na Emanuelle
wiem, że wiele to nie wnosi do waszej wiedzy na temat następnego odcinka, no ale zawsze coś

Cytat:
Napisał Sophie123 Zobacz post
Gdy zaczynałam czytać to FS, skupiałam się na wątku Marco i Mei. Ile się zmieniło! Teraz czekam na Colina i Alię
To na Marco już nie?

Cytat:
Napisał Gold_Chocolate Zobacz post
Jesteś martwa za to.! O nieee. Tortury masz zapewnione! No to ci na sucho nie ujdzie.!

Ogólnie odcinek fajny Najlepsza scena jak się Colin krztusi Rozwaliła mnie xD
Martwa? nie ujdzie mi na sucho? :> Chcesz, żebym wyciągnęła przenośny teleporter do wyciągania simów z gry i nasłała na Ciebie Colina? xD

Co do sceny z Colinem i Alią, to jak ją pisałam, ogólnie miałam kupę śmiechu
Najbardziej mi się jednak podobało, jak on do niej tak poważnie a ta z uśmiechem na ustach: "kanapeczkę?" jak to sobie wyobraziłam to nie miałam niezły ubaw

Cytat:
Napisał chrupek Zobacz post
Świetnie wymyśliłaś z tą masakrą (chociaż spodziewałem się, że to Marco go zabije ), w ogóle odcinek wyszedł świetnie
Liczbowo: 10/10
chrupcio wrócił!
a co do odcinka, to właśnie chciałam, żeby Marco miał czyste ręce
na początku chciałam zrobić z niego sadystę i poćwiartować Gabriela na kawałki (za dużo się naoglądałam "Miasteczka Twin Peaks" ), no ale jaki by wtedy był z niego facet? na pewno nie taki, z którym można wiązać swoją przyszłość

Dziękuję wszystkim za liczne komentarze!