View Single Post
stare 23.05.2004, 18:16   #4
Basieńka
Guest

Domyślnie

Likagirl może na woźnego z kluczami od celi (super opowiadanko)! Corn i Simus też nieźle!!! Pisze dalej "Ona+on-ona & cena przyjaźni" odc. 13 (pechowy i ostatni)

(...) Lecz nazajutrz Karola zobaczyła Roberta i Tole (tą jego dziewczyne) i znów ogarnęła ją rozpacz i zazdrość. Tola skręciła, ale wcześniej pożagnała się z Robertem pocałunkiem. Karolina wyprzedziła Roberta i przez przypadek kartki wysypały się jej z bloku. Robert podbiegł i jej pomógł.
- Cześć. Pomoge ci.
- Dzięki.
- Czy to nie ty przypadkiem wysłałaś mi te kartki i meile?
- Tak naprawde to...
Nie dokończyła bo nagle podeszła do niej Ola.
- Cześć!!!
- Czego chcesz?! - naskoczyła na nią Karolina.
- Nic ja tylko chciałam sie przywitać...
- Nie potrzeba!
I zauważyła, że Robert zniknął. To było dla niej straszne. Jeszcze bardziej znienawidziła Ole. W szkole dowiedziała się, że jak jej nie było Olka rozgadała, że Karolina zabujała się w Robercie. Teraz żałowała (i żałuje), że skończyła się jej przyjaźń z Edytą. "Edycie mogłam zaufać... Ona by nie wygadała" - pomyślała...

Jak potoczą się dalsze losy Karoliny musicie sobie dośpiewać, bo ja naprawde nie wiem. Może Tola rozejdzie się z Robertem i Karola będzie miała wolną drogę? Może będzie kręcić na odległość z Markiem? Może znajdzie wogóle kogo innego?
TAKIE ROZTERKI ŻYCIOWE WYDARZYŁY SIĘ NA SERIO PEWNEJ DZIEWCZYNIE!!!

*****************************THE END******************************
  Odpowiedź z Cytatem