View Single Post
stare 24.05.2004, 08:50   #8
likagirl
Guest

Domyślnie

Fajne opowiadanka, ja pisałam wczoraj moje ale wyskoczył error i nie działało forum więc musze pisac jeszcze raz <_<

"Przynęta" odc.3

......na Kaline.Zaczęły turlać się po podłodze celi i krzyczeć.Kate próbowała wbic jej nóż w brzuch ale ta się broniła.
-Zabije cie!!!-krzyczała Kate.Nagle zgasło światło.Cały komisariat był pogrążony w ciemnościach.Kate upuściła nóż i wstała.
-Ciekawe co się stało.Moze to jakaś awaria...Kalina jak myslisz?-zapytała ale niedostała odpowiedzi."Chce mnie nastraszyć" pomyslała i zaczęła wołać:
-Haa..haalo?!!Panie policjancie?!?
Trochę się zdziwiła, nikt nic nie mówił. W komisariacie było ciemno i cicho.Kate usiadła na łóżku i podspiewywała sobie.Usłyszała czyjeś kroki.Podeszła do drzwi.
-Kto to?
"A moze mi się tylko zdawało".Po chwili poczuła zimny wiaterek i chłodny dotyk rąk na szyii.Niewiedziała najpierw ze to są ręce.Myslała że poprostu zrobiło się jej zimno.Dopiero gdy uścisk na szyii stał sie mocniejszy tak ze nieumiała oddychać, pomyślała ze to wygłupy Kaliny.Próbowała złapac jej ręce i uwolnić się z ucisku na gardle ale nagle oświeciło się światło, a zimny chłód rąk zniknął.Katezaśmiala się po cichu-haha...bardzo śmieszne Kalina, ale mnie to akurat nie roz..-odwrócila się , stanęła jak wryta-Aaaaaaaaaaaaaa!-krzyknęła, zobaczyła...

A co zobaczyła dowiecie się w najblizszym odcinku
  Odpowiedź z Cytatem