View Single Post
stare 16.10.2010, 12:01   #2
Chryzantem Złocisty
Guest

Domyślnie Odp: Posiadłość Costá del Sol

nie wiem po co robiłeś tyle zdjęć,skoro większość różni się tylko minimalnie kątem i wyglądem nieba (patrz zdjęcia bryły nocą,pierwsze 4 zdjęcia są takie same)
ogród nie mam pojęcia jak wygląda,bo zrobiłeś zdjęcia drzewek i krzaczków,nie potrafię sobie wyobrazić bez rzutu domu gdzie jest ten staw i te drzewa
porozmazywałeś zdjęcia nie wiem w jakim celu,wyglądają przez to nieprofesjonalnie,jakby były poruszone lub jakby jakiś paproch wpadł Ci do aparatu

wnętrza są utrzymane w podobnej skali kolorystycznej,to dobrze,ale niepotrzebnie w każdym pomieszczeniu dałeś kontrastującą tapetę i podłogę,to boli w oczy i jest tego za dużo,taki nowoczesny i ładny efekt lepiej dawać w jednym pokoju
o dodatkach z neta się nie wypowiem,bo są brzydkie
no i znowu za dużo kontrastujących wzorów,łazienka wyglądała by super w spokojnych kolorach,a Ty zepsułeś wszystko tapetą w poziome wzorki,która tam nijak nie pasuje
chodzi mi o to,że jak np. dajesz taką tapetę i kafelek,to nie dawaj dodatkowo wzorzastej szafki.taki element kontrastowy jest wystarczający,a dodając jeszcze coś charakterystycznego,osiągasz przesadny i męczący efekt

byłoby super,gdyby nie te kiepskie zdjęcia i ujęcia,oraz nadmiar odstających od reszty wzorów

Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 16.10.2010 - 12:08
  Odpowiedź z Cytatem