View Single Post
stare 22.10.2010, 06:50   #71
Wiktoria__07

Reputacja: 11
ThumbsDown Odp: Kalendarium Simów

Cytat:
Napisał ROXANA Zobacz post
Mam tu coś ważnego może nie wszyscy to wiedzą.

Tajemnicze zaginięcie

Pewnego wieczoru, Bella została zaproszona do domu Dona Lotario. Tam ona odmówiła mu gorących pocałunków. Niestety w tym romantycznym wieczorze na dachu, Bella została porwana. Tak naprawdę Bella została porwana u siebie w domu, gdyż Don Lotario nie ma wspomniena, że Bella zostaje porwana przez kosmitów

Bella niby zaginęła na dachu Dona Lotario spoglądając przez teleskop. Nagle zabrało ją UFO. Mortimer, Kasandra oraz Aleksander mają wspomnienie "Bella została porwana przez kosmitów", ale Don nie ma tego wspomnienia. To oznacza że Bella zniknęła z dachu swojego domu, lub wyjechała z Miłowa. Krążą plotki o tym, że podobno Bella po spotkaniu z kosmitami straciła pamięć. Prawdopodobnie ma dzieci z Pascalem Dziwakiem ale on ma inną osobe w dzrzewie genealogicznym, jest to OBCY TECHNIK.

Wytłumaczenie zaginięcia

Simy porwane przez kosmitów zawsze wracają. Zapewne Bella także wróciła, lecz twórcy gry przenieśli ją do Dziwnowa i zabili; tak naprawdę po Dziwnowie krąży niepodobny klon. Jest na to pośredni dowód. Otóż w SimPE w otoczeniu Dziwnowo są dwie Belle: żywa i zmarła. Żywa jest klonem, zmarła to zapewne nasza miłowska Bella. Teorię tę jednak łatwo obalić, ponieważ gdy sim umrze, jego portret w drzewie genealogicznym jest szary, u Mortimera i rodziny, portret Belli jest wciąż kolorowy. Klon stacjonuje w Dziwnowie i ciężko nawiązać z nim kontakt; jednak jest to możliwe.
Nie, ona zniknęła u niego bo:
1. Jest zdjęcie
2.Don nie ma wspomnienia BO NIE JEST CZŁONKIEM RODZINY ĆWIRÓW.

A po za tym zostało już dowiedzine w temacie na ponad 170 stron że Bellę jakoś usunęli i teraz zlikwidowano stary temat i założyli nowy na temat jej usunięcia i teraz robi się kolejne 100 stron

PS. Tak właściwie to zły temat więc lepiej już nie gadać o tym tutaj

Wiktoria__07 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.