Cóż, ja nie zgodzę się z moimi poprzednikami ponieważ się zawiodłem. Czytając opis przygotowałem się na coś świetnego. Bryła to klocek. I to w najgorszym wydaniu. Dach jest straszny, ten 'płotek' nie wiem jak to nazwać też. Elewacja pozostawia sobie wiele do życzenia. Drzewa w ogrodzie mają okropne tekstury, gdybyś użyła innych wyglądałoby to dużo lepiej. A podjazd to po prostu epika. Od kiedy ślad powstaje obok kół? Nad tarasem powinien być dach, już lepiej byłoby bez tego parasola. Druga część ogrodu też nie jest najlepsza. Dużo lepiej by się to prezentowało gdybyś dała tam jakieś ścieżki i stolik z krzesłami. Salon niby jest OK, jednak po prostu mi się nie podoba. Nie ma tego czegoś w sobie. Ściany są puste a pomieszczenie źle zagospodarowane. Kuchnia powinna być oddzielona od salony jakąś listwą a płytki powinny być większe. Kącik jadalny jest OK. W łazience nie pasuje mi wanna i zasłony. W sypialni rodziców dorzucił bym stoliki nocne czy nawet same lampy. Pokój dziecka jest w sumie fany jednak ściany i podłogi zbyt się zlewają. A okno jest bardzo niebezpieczne

. Ogółem mówiąc nie dbasz o szczegóły, detale. Spójrz chociażby na podjazd. Pod tarasem nadal widać cegłę, a nie powinno tego być. Uważam, że powinnaś używać dodatków lepszej jakości. Na TheSimsResource jest wiele artystów wartych uwagi, przejrzyj tą stronę. Ocena liczbowa: 4/10