Ok... gram w to od pon (wiadomo nie non stop, ale trochę już ugrałam). Mogę więc opisać swoje wrażenia.
Jak już kiedyś wspominałam, każdy dodatek ma swoje plusy i minusy. I wszystko co w nim jest także.
Wampiry - nie pociągały mnie nigdy i teraz też mnie nie powaliły. Plusem jest to, że szybko się uczą w nocy. Można by się zamienić w wampira, nauczyć potrzebnych umiejętności, a potem zakupić to lekarstwo i wrócić do poprzedniego wcielenia

.
Kluby - fajne, ale za krótko otwarte. Zanim Sim dojedzie, zanim wypije drinka, to chwilę potańczy i koniec. Nie przeszkadza mi to, że przychodzi mało Simów (mimo, że kilka razy miałam po 11 czy nawet 16), ponieważ idę tam aby moi Simowie tam zaszaleli, fajnie potańczyli czy też czegoś się napili.
Miasto - fajnie zrobione, ale szkoda, że nie ma zbytnio miejsca aby stawiać nowe parcele. Ale za to to cudowne odbicie w wodzie, most itd. Apartamenty... Te fajniejsze już pozajmowane, więc trzeba robić roszadę w edytorze miasta, bo te co są wolne to są takie sobie.
Ubrania, fryzury, dodatki - jak dla mnie w 90% się podobają, więc git, bo ja jestem wybredna co do tych spraw. Pamiętam, że ciągle jakieś ściągałam z neta, bo te EA były beznadziejne. A teraz? Ubieram Simów tylko w oryginalne ubrania

.
Powiem tak... Dodatek fajny, ale troszkę się zawiodłam, bo np. miał być wolny taniec i co? Zwykła plotka :/ Zawiodłam, bo kilka info było fałszywych i sami rozumiecie jak człowiek się na coś napali, a później tego nie ma.
No to tyle na razie
EDIT
Mam jednak wrażenie, że ten imprezowy taniec przychodzi z czasem i to nie tak łatwo. Właśnie się namęczyłam z moimi Simami aby zaczęli tak tańczyć. Byłam z nimi chyba z 3 razy w klubach i starałam się aby cały czas tańczyli na barze (bo wtedy właśnie od razu tak tańczą). Do tej pory mieli tylko tańcz i tyle. A teraz jest Taniec i Taniec Imprezowy i inne (zmieniają się co jakiś czas). Także wydaje mi się, że Simowie uczą się jakby tego tańca. A wy jak to oceniacie?