Temat: 4 serca
View Single Post
stare 01.11.2010, 17:34   #58
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: 4 serca

Już, już, nadrabiam.

Odc. 2

Myślę, że Robert przejedzie się na tej swojej "nowej". I szkoda mi Llilly Biedaczka ma w związku z tym wszystkim takie beznadzieje życie Ale cały czas trzymam za nich kciuki! Zresztą pewnie mąż Lilly nie pociągnie długo (uśmiercić go możesz przecież byle czym i ich drogi się nie rozejdą
Pięcioraczki!? W życiu! Mam nadzieję, że lekarze się pomylili
Beau chce się dowiedzieć... Ale co, jak się dowie?

Odc.3

Cytat:
Smutek jesieni wpisywał się z dnia na dzień w krew moich przyjaciół. Dziś jednak był dzień wyjątkowy, każdy z moich przyjaciół...
Powtórzenie.
Cytat:
Rankiem rudowłosa kobieta, ze zmartwieniami na twarzy i w sercu, wyszła z domu.
Chociaż z jednej strony rozumiem przygnębienie Lilly, ciężko mi przyjąć fakt, że oderwała się od rzeczywistości z tym wszystkim! Zapomnieć o urodzinach syna?! Lekkie przegięcie imo.
Cóż za emocjonujący fragment rozmowy Lilly i Beau! Dobre porównanie do tej dziewczynki słuchającej (nagany) ojca. Ale z drugiej strony Beau mógłby się jeszcze wysilić na tę odrobinę więcej cierpliwości, żeby rudowłosa mogła sobie to wszystko ułożyć. No ale nie każdy potrafi się na to zdobyć...
Cytat:
Tym razem, spotkanie organizował Robert.
Bez przecinka.
ZELDA W CIĄŻY?! I moje plany (i chyba nie tylko) legają w tym moemncie w gruzach. A może...?
Cytat:
- Jak to tydzień? – krzyknął Roukey. – przecież mamy swoje życie, nie możemy się nią opiekować.
- Jak to tydzień? – krzyknął Roukey – Przecież mamy swoje życie, nie możemy się nią opiekować.
I oby tak to wyglądąło już zawsze.
Cytat:
Roukey wtedy spoliczkował Alice w twarz.
Bez "w twarz". Można spoliczkować kogoś w rękę? ;]
Wgl ostro...

Ogólne wrażenie: nie przynudzasz, wręcz przeciwnie! Dobrze kierujesz losami swoich bohaterów, FS naprawdę fajnie się czyta. Z tym komentowaniem to często kiepsko bywa, nie tylko zresztą w przypadku Twojego FS. Są tu inne, dobre FS, które, niestety, nie cieszą się zbytnią popularnością
Odcinki dobrze napisane, spodobało mi się wplecenie aktualnego święta w akcję opowiadania Nie spotyka się tego w FS, za co duży plus!
Myślę, że 9/10 za każdy będzie w porządku Obniżyłam troszkę za błędy.
Liv jest offline   Odpowiedź z Cytatem