View Single Post
stare 02.11.2010, 19:23   #5
PoZmrokowiec

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 Po Zmroku-Wrażenia z Gry

PZ wg. mnie jest bardzo niedopracowane! Gra jest pełna bugów jak mówiła anie! Miałem różne przypadki.

Z zespołem: Wywaliłem Simkę z zespołu i był tylko David i Ricky. Gdy pojawiła się okazja, David pojechał do klubu i zaprosił członków zespołu. Przyjechał klon mojego Sima Davida i Ricky. Gdy Sim poszedł odebrać zapłatę cały czas dostawał kasę i awansował, co sekundę( nadal był przycisk ,,Otrzymaj zapłatę'' ).

Z windą w Plazmie 501: Gdy David poszedł do klubu, wykidajły, miksolodzy, pianiści, goście czekali od otwarcia do zamknięcia na windę. Gdy wchodziłem od piwnicy winda działała i pojechałem nie na najwyższe piętro, tylko na parter. Sim długo czekał i wywalało go na zewnątrz.

Z cechami: David miał cechę Arogant, ale zmieniały się same na Szalony i Śmiałek.

Z windą w apartamencie: Kazałem Davidowi użyć toalety( ) i gdy jechał windą na górę po prostu siedział w windzie i nie dało się nic zrobić. Klikałem do sąsiada ,,Zadzwoń dzwonkiem'' i dopiero wtedy wychodził.

Ze stereo: Sim po kąpieli w jacuzzi ze stereo włożył je do wyposażenia i gdy wyjąłem je nie było żadnej opcji tylko rączka do przenoszenia.

To chyba wszystko, a teraz zagram w SV, bo co za dużo Bridgeport, to niezdrowo i się znudzi .
The Sims 3 podstawą

PoZmrokowiec jest offline   Odpowiedź z Cytatem