View Single Post
stare 04.11.2010, 22:01   #271
Wampirencja

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi.

@up: chyba to jest "tył" budynku... Spróbuj klikać nie na budynek a na "bańkę" na budynku. W końcu musisz zaznaczyć do którego przybytku ma wejść, może to jakkolwiek pomoże.
Np. okazję możesz wykonać między 12:00 a 20:00 a simka próbuje o 7 rano to zrobić.

Ktoś mi odpowiedział na problem z lokajem:
Lokaj się nie pojawia przez kolejne kilka simowych dni (brudne ubrania rosną i rosną, tak samo talerze). Ostatni się pojawił tylko na pobranie pensji poprzez chmurkę dialogową w rogu ekranu, ale nie osobiście. No i znowu zwalniam-zatrudniam-zwalniam...

A knajpki nadal nie widzę - wiem, że są po dwa-trzy miejsca w jednym budynku ale żadne to nie jest ta restauracja
No nic, nie są to takie błędy, które mi utrudniają grę.
Za to wampir mi zaczął wariować. Swoje zdolności miał cały czas (dzień/noc) albo wcale i nagle wszyscy nawet ze znaczkiem serca nie chcieli się z nim witać przyjaźnie, całować, obejmować =_= Szczęście, że można go zmienić z powrotem w sima i znowu w wampira.
Gdyby nie to, że ta gra to "the sims" to bym rzekła, że czas na łatkę. Ale łatki zwykle mi psuły grę doszczętnie

I tak nie żałuję kupna.

PYTANIE INNE, na luźno:
Czy można jakoś zmienić za-simienie barów? Nawet te super uczęszczane mają po 2-3 gości nie licząc ochrony i barmanów.

All hail the hypnotoad!

Ostatnio edytowane przez Wampirencja : 04.11.2010 - 22:04
Wampirencja jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.