View Single Post
stare 06.11.2010, 15:42   #77
BijouLilu

Reputacja: 10
Domyślnie

Ja również mam dwa problemy z grą, które już zostały nadmienione -.-"
Dodatek posiadam także już 7 dni.Jeśli chodzi o wyrzucenie z gry do Windows'a jak na razie spotkało mnie to tylko raz ale to było po 4 może 5 godzinach grania ?
A jeśli chodzi o drugi problem to jest to pójście do pracy. Jestem na 7 etapie kariery i pracuję w branży filmowej.
Gdy samochód podjechał, mojej simce ( jak zawsze ) automatycznie wyskoczyło polecenie "idź do pracy" po sekundzie zniknęło.Kliknęłam na samochód powtarzając polecenie. Również zniknęło. Wydałam polecenie simce by podbiegła do samochodu, stała obok niego znów kliknęłam " idź do pracy" i nagle nie było jej przy samochodzie bo zniknęła i znalazła się w domu. Samochód odjechał więc sama pojechałam pod budynek Kristal Pikczers kliknęłam na niego " pracuj" i z drugiego końca miasta nagle po raz kolejny znalazła się w domu -.-" i nagle pojawiła się okazja że w ramach pracy mogę jechać do ratusza i tam zdobywać informacje na temat bycia aktorem lub też szukac inspiracji do nowej roli czy coś takiego.Ok wykonałam okazje.Ale pasek postępu w pracy nawet nie drgnął.Dnia następnego znów nie mogłam iść do pracy. I ZNÓW wyskoczyła możliwość wykonania okazji tylko że tym razem w szpitalu lecz temat ten sam. Wykonałam ją również i po tym jak to zrobiłam, wydałam polecenie żeby pojechała do Kristal Pikczers i tam zwiedzała plan filmowy wszystko ok, zwiedziła. I po tym jak to zrobiła zapisałam grę i wyszłam. Odczekałam trochę włączyłam grę ponownie i było wszystko w porządku mogłam jechać do pracy i zdobyłam kolejne dwa etapy kariery. To było dwa dni temu. Dziś uruchamiając grę miałam ten sam problem. Na razie tylko zapisałam grę i wyszłam jeszcze nie sprawdziłam czy wszystko ok.

Strasznie upierdliwe ;( ~.~"

P.S Przestawianie budynku w którym pracuje Sim bądź też obracanie go nie pomaga. Przynajmniej u mnie o.O

edit.
Sprawdziłam i znów jest wszystko ok.
Niby nie jest to pracochłonne ale tak jak mówię jeśli ma się to powtarzać to robienie tego za każdym razem jest dość upierdliwe. *o* ^^" -.-"

Ostatnio edytowane przez Wielebny : 06.11.2010 - 15:56
BijouLilu jest offline   Odpowiedź z Cytatem