Odp: The Sims 3 Po Zmroku - wszechproblemy z grą
Ilona na tej stronie, którą podałaś trzeba się zarejestrować, inaczej nici z podejrzenia tematu. Poza tym nie do końca się zgadzam z tym, że każdy dodatek musi być w pełni zaktualizowany. Ja aktualizuję swoją grę tylko tak jak każe launcher, czyli podstawa i najnowszy dodatek. Moje Wymarzone Podróże mają wersję 2.4.7, a mogę grać normalnie. Gra się owszem czasami wyłącza i mam te bugi co wszyscy, ale to nie jest wina nieaktualnych dodatków. Kiedyś też aktualizowałam wszystko, szukałam w necie tych patchy, bo przecież launcher pobiera tylko dla podstawki i najnowszego dodatku. Ale wcale nie miałam mniej problemów z grą. Nie zapominajmy, że chociaż gra ma tyle dodatków, to tak naprawdę one wszystkie pracują jak jedna wielka gra. Jak się przyjrzeć wielkości poszczególnych łatek, to łatka 2.12 jest większa od 1.17, a 5.24 jest największa ze wszystkich tych najnowszych łatek. Dlaczego? Bo zawiera poprawki dla wszystkich poprzednich dodatków i akcesoriów. Kiedyś nawet pisałam w tej sprawie maila do Pomocy Technicznej, odpisali, że skoro gra daje się uruchomić, to znaczy, że jest w pełni zaktualizowana.
Wampirencja, ja też tak robię. Olewam launchera i uruchamiam grę bezpośrednio jej plikiem exe. Mniej się wtedy tnie.
Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 07.11.2010 - 13:39
|