Dzięki Ci! No bo u mnie to jest tak, że wszystkie ryby widać w nowym akwarium naściennym. Totalnie wszystkie. Więc mam tam te 3 nowe gatunki, pływają razem z innymi i jest miodzio. Wszystkie ryby widać też bez problemów w kuli z podstawy. Specjalnie kupiłam rybę "Gurami Całujące" (tylko ten gatunek z PZ da się kupić w sklepie) i wpuściłam do zwykłej kulki.. pływało bez problemów. Ale jeśli chodzi o akwarium z Nowoczesnego Apartamentu... to widać w nim tylko ryby z podstawy i Wymarzonych Podróży. Te 3 gatunki z Po Zmroku nie są widoczne w tym akwarium. Niby nic, ale chciałam sobie zrobić akwarium z samymi Gurami całującymi i się nie da.
Chciałam, jeszcze opisać moją jakże pomocną korespondencję z Obsługą Klienta... No normalnie ich pomaganie graczom jest opracowane do perfekcji, można by pisać o tym legendy... Pytam się, dlaczego nie widać nowych ryb w akwarium z NA, a oni na to, że nie odpowiadają na pytania dotyczące rozgrywki... ROZGRYWKI!? Jakiej rozgrywki, to jest problem techniczny, a nie "jak mam grać.." No ręce opadają.
No i spytałam też, czy gra jest w pełni aktualna, jeśli aktualne są tylko podstawa i najnowszy dodatek. Odpisali, że tak, więc wygląda, że niepotrzebnie wariowałam z tymi łatami. Z resztą, to mi się nie zdarzyło jeszcze, żeby instalowanie kompletu łatek pomogło w jakimś problemie w grze. No cóż trzeba czekać na łatę... Najchętniej dorwałabym w swoje ręce Granta Rodieka i jego ekipę i powiedziała im coś bardzo nieprzyjemnego