View Single Post
stare 11.11.2010, 16:05   #145
PoZmrokowiec

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 Po Zmroku - wszechproblemy z grą

Na forum pisali właśnie, że coś nie tak z tymi skinami . Mam wieeelki problem. Otóż mój Sim David normalnie żył w apartamentowcu w Bridgeport i stał się problem. Gdy Sim chciał zamówić jedzenie czy drinka, nie było widać barmanki. Tylko było widać lewitujące talerze i szklanki ( ) . W ogóle nie było widać Simów oprócz mojego i mojej kochanki Emmy Starr . Sim miał pracę stylisty i Simów było dopiero widać było gdy weszli na ten jakby podest do stylizowania. Nie wiem czego to problem. Spróbowałem odtworzyć stary zapis tego Sima przed karierą stylisty. Nic nie dało . Da się jakoś zaradzić? Potrzebna reinstalka ? PS Sim w wieżowcu ma nagrobek wampira z Plazmy 501, maksymalną umiejętność majsterkowania, fortepianu, miksowania, mam WP, NA, K, SzJ, PZ, najnowszą łatkę, meble i ubrania z neta( trochę ze Store i modthesims ). To tak dla przypomnienia, choć może być całkowicie niepotrzebne . Proszę o pomoc, bo naprawdę miałem wielkie plany, co do Davida, obiekty, umiejętności... . Nie chcę zaczynać od początku całej gry i znów robić to samo . No to się rozpisałem .
The Sims 3 podstawą

PoZmrokowiec jest offline   Odpowiedź z Cytatem