W TS3 PZ brakuje mi:
- bardziej rozbudowanej kariery gwiazdy bo te zlecania typu przesłuchanie to naprawdę nie jest szczyt marzeń.
- gwiazdy dostają pełno obiektów, po pewnym czasie nie ma co z nimi robić, ileż razy można sprzedawać, na co potem wydawać te pieniądze? Wiem można kupować budynki ale one później znów przynoszą dochody, których w tej grze nie ma za bardzo jak "przehulać"
Mogłaby być opcja np. "oddaj przedmiot/przekaż kwotę na akcję charytatywną". Przecież w prawdziwym życiu gwiazdy wykazują się czasem szlachetnością.
- jak już wcześniej było wspomniane - brak wokalu, w ogóle brak kariery piosenkarskiej, nie ma też DJ-ów. No jakto? Kluby bez DJ-ów? Owszem, w eleganckich klubach są pianiści ale w dyskotekach aż się proszą DJ-eje.
- zgadzam się też z tym, że powinna być opcja operacji plastycznej oraz pójdę jeszcze dalej - opcja odsysania tłuszczu. Idzie puszysta simka do SPA albo szpitala a wychodzi szczuplutka
Wiem, że można simów męczyć ćwiczeniami albo skorzystać z nagrody za punkty ale dodatkowa opcja utraty kilogramów moim zdaniem byłaby ciekawa. Koszt takich operacji powinien być spory aby było co robić z pieniędzmi