View Single Post
stare 14.11.2010, 12:29   #201
figa

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: The Sims 3 Po Zmroku - wszechproblemy z grą

Ja mam następujące błędy:

- 2 razy simy mi się zacięły w łóżku. Leżały na przygładzonej kołdrze z powykrzywianymi dłońmi i stopami. Kod resetsim nie pomagał. Simy pojawiały się obok łóżka ale były nadal w tej horyzontalnej pozycji, potrzeby im spadały a one nie mogły jeść, iść do toalety itp. W takim wypadku wyłączałam grę bez zapisu i włączałam ponownie.

- zdarza się, że zacinają się windy, o czym już było tu wspominane, simy stoją i stoją, nie mogą wrócić do domu

- jedna z moich simek mieszka w domu nie w apartamencie, kazałam jej wynająć lokaja i niby wynajęła. Jednak lokaj się w ogóle nie pojawił i nie pojawia a co najciekawsze - pobiera co tydzień wynagrodzenie! I nie można go zwolnić przez telefon bo trzeba rozmawiać osobiście co jest niemożliwe bo go nigdzie nie ma!

- nie wiem dlaczego w klubach mam tylko średnio 6-7 osób, pozostali wchodzą na chwilę i zaraz wychodzą Oczywiście mowa o klubach, w których nie ma bramek. Zbudowałam własny klub taneczny, bez bramek dobrze wyposażony i to samo. Bawi się może 7 simów a reszta wchodzi i prawie natychmiast wychodzi.

- jednemu mojemu simowi zawiesił się kontrabas w plecaku po tym jak chciał zagrać a nie było na to miejsca. Teraz ma ten kontrabas w wyposażeniu ale nie da się kliknąć "graj" ani też go sprzedać.
figa jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.