View Single Post
stare 14.11.2010, 15:59   #1
aka19x
Guest

Domyślnie Rewolucja modowa Bridgeport

Moją bohaterką jest Zuza, która jako pierwsza zamieszkała w nowym dotąd nieznanym mieście Bridgeport.

Jej największą pasją była moda, od zawsze eksperymentowała to na sobie to na koleżankach. Efekt jej metamorfoz był różny….

Ciągła zmiana własnego ubioru i fryzury w końcu jej się znudziła i postanowiła sobie, że zrobi modową rewolucję swojego miasteczka. Podjęła pracę jako stylistka i krok po kroku szła na szczyt kariery.
Na początku głównie zajęła się Kobietami i Nastolatkami …

[Fotki na zasadzie Przed i Po]

Zuza została znaną osobowością, zaczęła zarabiać pokaźne sumy, jeździła limuzynami, rozdawała autografy – miasto należało do niej! Chodząc po ulicach z dumą oglądała się za ludźmi, u których zmieniała ubiór czy uczesania. Kariera i nocne życie tak ją pochłonęło, że wracała do domu, tylko po to, aby zdrzemnąć się. Nie miała czasu na gotowanie, sprzątanie czy pranie. Kiedyś paparazzi wkradł jej się do mieszkania i całe miasto ujrzało, jaką fleją jest Zuza. Dziewczyna nie płakała po kątach, ale postanawia dokonać kilku drobnych zmian w swoim
życiu. Wzięła za telefon i zadzwoniła po pomoc

-Stawiam tylko jeden warunek: chce pokoju z łóżkiem, abym miał gdzie spać – odezwał się przez telefon niezwykle męski głos
-hmm.. mam trochę miejsca w pralni myślę, że jak wstawi się tam lóżko to będzie Pan zadowolony
-świetnie, wpadnę za godzinę

Lokaj na początku wyraźnie stroni od jej towarzystwa. Nigdy sam nie zagadał do Zuzki, ale pracował sumiennie i dokładnie. Niestety dziewczynie to nie wystarczało. Zaproponowała, aby po skończeniu pracy spędzili trochę czasu. Lokaj po zrzuceniu munduru okazał się zupełnie innym wyluzowanym facetem o zadziornych kasztanowych włosach i błękitnych oczach.

cdn...
[Przepraszam za jakość zdjęć]

Ostatnio edytowane przez aka19x : 14.11.2010 - 21:28
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.