Cytat:
Napisał anie_1981
Zauważyłam, że sporo osób gdy słyszy, że ktoś ma problemy z grą, od razu zwala winę na mody i dodatki z internetu... Ja mam teraz wielkie problemy z grą, więc wyrzuciłam tak na próbę wszystkie mody i dodatki z neta... Czy to coś zmieniło? Absolutnie nic... Przeinstalowałam grę, zaczęłam nową grę w Bridgeport, a problemy zaczęły się od nowa. Pomimo braku modów i dodatków z neta.
|
Ja zaczynałam nową grę w Bridgeport 2 razy i mam te same błędy, więc doszłam do wniosku, że nie ma sensu tworzyć kolejnego nowego zapisu, ewidentnie gra ma błędy.
Co do dodatków z netu to się zgadzam, nie wszystkie muszą psuć grę, tym bardziej, że ja nie mam żadnych mocno ingerujących w grę modów.
Kolejne błędy jakie dziś wyłapałam:
- nie wiadomo jakim sposobem zniknęła mi jedna z fryzur z dodatku Kariera, to się musiało stać po instalacji PZ
- potwierdzam błąd z wyjeżdżaniem simów do pracy. U mnie było tak. Mam sima aktora (najwyższy poziom kariery), na początku mieszkał w domku, potem miał marzenie aby przenieść się do apartamentu więc go przeprowadziłam. Od tej pory przestał chodzić do pracy. Dawałam polecenie "jedź do pracy" po czym ikonka z samochodem znikała. Błąd ustąpił gdy zatrudniłam sima gdzie indziej.
To samo było z simką, która miała chyba 7-my poziom kariery stylistki. Gdy zamieszkała w apartamencie nie mogła chodzić do pracy, musiałam znaleźć jej inny zawód.
- mam również opisywany już wcześniej przez Was błąd z okazjami, np. zjedz w Małej Restauracji Korsykańskiej, której w Bridgeport przecież nie ma
Jeszcze nigdy w jednym dodatku nie miałam tyle błędów naraz.