Likagirl niech bedzie ten więzien c
Odc. 9
Ania weszla do sypialni szczękając zębami... Wcale nie z zimna, byla okryta ręcznikiem...
,,A jesli jestem chodzącym niebezpieczenstwem?!
" - myślala przerażona. Usiadła na lozku i jednocześnie usłyszała jek
,,Auc!
". Nie bedzie wolac mamy jak mała dziewczynka... Może zrobic tylko jedno... Sięgnela po swoja ogromną szczotkę ( :lol: ) i zaczeła powoli skradac sie do swojego bardzo wygodnego lózka aż do dziś... W tej chwili kołdra się uniosla...I pojawiła sie pod nia postać najlepszej przyjaciolki Ani, Pauliny.
- Nie strzelaj! - Krzyknęla z usmiechem Paulina.
- Bardzo śmieszne - Burknęła Ania i położyła szczotke z powrotem na miejsce. - Co ty tutaj robisz? Mama mi nic nie mówiła.
- Przyszlam w odwiedziny, a kiedy dowiedziałam sie, ze nareszcie przyjechałas do domu po tylu latach, to przyszłam z jeszcze większą chęcią! Czy ty wiesz, co własnie zrobiłas? - Spytała sie Paulina, przymrużajac lekko oczy i patrzac tajemnicza mina na Anie, a Ania spojrzala na szczotke.
- O tak. Zepsułam raczke w szczotce... - Mruknela i wziela szczotke do reki.
- Mi chodzi o to w ogrodzie.
- Dobra! Nie skazuj mnie! Nie chcialam go umyslnie zabic, tylko sie go pozbyc! Byl dla mnie taki natretny, ze...
- Zabilas wrednego demona, kobieto! Powinnas siebie teraz tylko chwalic! To TY jestes teraz Pogromczynia Demonów! - Wrzasnela Paulina i zaczela tanczyc na lozku. Ania dolączyla sie do niej. Stanely podczas tanca jak wryte, poniewaz ktos dobieral sie do drzwi. Klamka ruszala sie coraz szybciej. Drzwi otworzyly sie z hukiem. To byl...
1. Kolejny demon, przyjaciel Aleksa
2. Matka Ani
3. Przystojny chlopak Pauliny, Artur
---------------------------------------------------------
Teraz mnie napadła mania wybierania tych odpowiedzi :lol: No, wybierajcie