i jak z ta lata? bo w sumie nie wiem, czy instalowac, czy nie :< a da sie jakos usunac ta akutalizacje pozniej?
no i co do bugow, moja simka poszla ostatnio na impreze do apartamentu jakiegostam kolesia, a jak nia wracalam to utknela w windzie, z ktorej nie moglam wyjsc na zadne pietro, nie dalo sie jej przeniesc moveobjectem [byla na obcej parceli] i w ogole nic zrobic, wiec sobie ja odpuscilam, mam znikajacego lokaja; jest jego samochod i wszystko inne, tylko jego samego nie ma w domu, wiec nie moge zatrudnic nowego, a gdy juz mam lokaja wczesniej, a moj sim [sa w dobrych stosunkach] wybierze opcje 'popros o gotowanie' to moj lokaj z nim rozmawia, a pozniej idzie sobie czytac ksiazke eheh. + mojemu przyjacielowi sim w ogole nie chce chodzic do pracy [znika ta opcja, po prostu], straasznie denerwujace i dziwi mnie jak ea moze wydac gre, ktora jest pelna irytujacych bledow, naprawde mogliby to wydac miesiac pozniej, a w tym czasie sie przylozyc sie troche.
edit: o

kolejny bug - moja simka ma caly czas w nastrojniku ta czerwona ikonke, ze sie boi wampira, niezaleznie, czy jest w szkole, czy w lazience, w domu, w parku, wszdzie eheh