View Single Post
stare 09.12.2010, 22:55   #340
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3: Po Zmroku - Zdjęcia i filmy

Cytat:
Napisał ilona Zobacz post
Widziałam już ten filmik, jest dziwny. Chyba wolę wersję z bąbelkami w jacuzzi

Ja się cieszę, bo jak na razie nie mam większych problemów w grze. Nie znikają mi na razie Simy, może akurat ta łata to naprawiła. Znikające polecenia jednak nadal mi doskwierają. Matika była na randce z tym Koreańczykiem i chciałam, żeby go zaprosiła do siebie. Komenda nie znikła, ale stali tak z godzinę. W końcu ja anulowałam akcję, kazałam jej wrócił do domu i do niego zadzwonić. Dopiero wtedy przyjechał. Gra więc nadal ma problemy. Już straciłam nadzieję, że kiedyś przyjdzie taki dzień, gdy pogram w simsy godzinę i nie nastąpi żaden bug.

EDIT:

No i już się tak nie cieszę, znowu gra się zacina i muszę zaczynać od nowa. Chyba sobie to na razie podaruję. Póki co wstawiam Wam filmik tego Koreańczyka, z którym Matika jest w ciąży. Chciałam, żeby zamieszkali razem, ale w domu nie ma miejsca na kolejnego Sima. Razem z dzieckiem Matiki będzie już osiem osób.

Tutaj Feng Choo dobrowolnie (zaprosiłam go na noc) uczy się walki na manekinie... Niezbyt mu to wychodzi szczerze mówiąc.

http://www.youtube.com/watch?v=xcWHqUqbrg8

I dorzucę jeszcze fotkę Fenga po małym retuszu, żeby jakoś wyglądał. Na zdjęciu z Matiką, już się pobrali. Zaczęłam po raz kolejny od nowa, więc znowu będę miała przez chwilę spokój. Nie wiem jak długo, bo nie tak do końca zaczęłam od nowa. Zapisałam całą rodzinę do biblioteki, "oryginał" skasowałam a "kopię" wprowadziłam do ich domu. Ciekawe jak długo będzie spokój.

Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 10.12.2010 - 22:59
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem