View Single Post
stare 11.12.2010, 15:38   #8
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 Po Zmroku-Wrażenia z Gry

Aktualizacje można pobrać np. z simprograms, a co do dodatku, to ja również mam do niego pewne zastrzeżenia, ale ogólnie to bardzo mi się podoba. Nie żałuję, że go kupiłam, ale mam tyle błędów, że to odbiera mi połowę radochy z gry. Mam nadzieję, że błędy zostaną naprawione, wyszła już jedna łatka, ale moim problemom z grą nie zaradziła. Czekam na następne. Jeśli do czasu wydania nowego dodatku/akcesoriów nie wydadzą łaty, która naprawdę coś naprawi, to nie wydam na tą serię Simsów ani grosza więcej.

Co mi się nie podoba...

-Apartamenty są niedopracowane, te czarne dziury są okropne, to że tylko jedna rodzina może w nich mieszkać też. Wiem, że można mieć we wieżowcu dwóch czy trzech sąsiadów, ale nie można nimi sterować.
-Wampiry... nie lubię ich, jeśli już są, to OK (ludziom się podobają), ale gra nie powinna zmuszać do grania nimi, a to robi. Co noc kilku sąsiadów zmienia w wampiry.
-Lokaje są denerwujący. Za często robią posiłki i wtrącają się za bardzo do rodziny u której pracują. Ja mam tyle miejsc siedzących przed telewizorem ile Simów w rodzinie. Gdy Simy zaczynają oglądać TV, to lokaj się do nich przysiada i ktoś z rodziny musi go przeganiać, bo nie ma gdzie usiąść.

To tyle, na razie nic innego "nie po mojej myśli" nie znalazłam. Z dobrych rzeczy to podobają mi się...
-jacuzzi,
-instrumenty,
-obiekty,
-ubrania,
-fryzury,
-bary/kluby/dyskoteki
-Nowe miasto mi się baardzo podoba.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem