View Single Post
stare 11.12.2010, 19:36   #9
lukasz91112
Guest

Domyślnie Odp: The Sims 3 Po Zmroku-Wrażenia z Gry

Moje pierwsze wrażenia nie są zbyt pozytywne. Na pierwszy rzut oka, no fajnie się włącza myślę może być ok! No ale już za chwilkę się pojawia małe apropo! 2 min wczytywania, a mój sprzęt jest niezły 4GB ramu procesor 2x3.00.
Dobra to się da przeżyć, 2 minuty mnie nie zabiją. Dalej się gra całkiem przyjemnie. Zostałem pozytywnie zaskoczony co do ilości fryzur, ubrań itd.
No, muszę przyznać to jest ta mocniejsza strona, lecz już za chwilę doznaje szoku! Wprowadzam się do bloku i wnioskuje że od domu różni się tym, że jest winda i jest wysoki! No ale cóż i to jakąś zniosłem. Dobra umeblowałem mieszkanie, pora rozejrzeć się po okolicach miasta (Bridgeport). No i cóż. Chyba chciano zrobić z tego NY, lecz, ludności na ulicach jest za mało, (jak i zresztą w lokalach!). A osobiście to chciałbym powiedzieć że bardzo niewygodnie się w to gra! Gdy jestem w klubie trudno utrzymać np. kontakt z moją grupą i postawić im drinka, gdyż po chwili nieobecności wśród grupy, wszystko się rozpada i dostaję pouczenie że nie umiem imprezować! To mały skrót moich wrażeń, jestem trochę zażenowany!
daje temu dodatkowi 7.5/10, to i tak według mnie rozsądna ocena.

Na tle Sims 3 Kariera moim zdaniem to Klapa! Wypadało by jeszcze dopracować nieco rozgrywkę w klubach, gdyż będąc w klubie z grupą gra przypomina mi grę zręcznościową, a nie symulator. Myślę, iż tą grę da się przetrawić, jednakże nie jest to szczyt możliwości ea. Mimo tych wszystkich wad, w grę warto zagrać, chociaż by z powodu fajnych miasteczek.

Ostatnio edytowane przez lukasz91112 : 11.12.2010 - 19:42
  Odpowiedź z Cytatem