Odp: The Sims 3 Po Zmroku-Wrażenia z Gry
Ktoś tu musi naprawdę popracować nad ortografią... Tyle osób już zwracało uwagę na tą ortografię, a tu nic nie trafia... A wystarczy włączyć opcję sprawdzania pisowni w przeglądarce...
Tak właściwie, to dzisiaj się zastanawiałam, dlaczego ciągle gram w tą trójkę, skoro jest tyle błędów i niedociągnięć... I doszłam do wniosku, że mimo wszystko, chociaż w dwójce było zdecydowanie mniej błędów, to jednak parę dużych plusów trójki sprawia, że nie chciałabym znowu grać w dwójkę. Główne plusy, to oczywiście otwarte otoczenie i to, że wszyscy się starzeją równomiernie, a tego mi zawsze w Simsach bardzo brakowało. Narzekam dużo na błędy, bo są denerwujące, ale wierzę, że w końcu zostaną naprawione. Inaczej sobie tej gry nie wyobrażam. Ostatnio mam w grze okres spokoju, bo gram mało w Simsy i nie zdążył mi się jeszcze popsuć zapis. Ciekawe, czy ten mój stary zapis jeszcze żyje (chwilowo nim nie gram), on jak na razie nie ma błędów, tylko nowe zapisy utworzone już po instalacji Po Zmroku mają problemy.
|