Witajcie.To mój pierwszy post.Zarejestrowałam się z prośbą o pomoc.Już od dawna posiadam wszystkie dodatki do The sims 2 oraz 3.W The sims 2 już nie gram i postanowiłam zagrać w trójkę.Dotychczas miałam tylko główny dodatek i Wymarzone Podróże,lecz na święta dostałam "Nowoczesny Apartament"-akcesoria
No to zainstalowałam to wszystko i było okey do czasu kiedy...dostałam nastepną płytkę od babci,tym razem "Szybka jazda" . Od tych dwóch dni kiedy ją dostałam grałam na razie w Sims 3 główny dodatek,Wymarzone podróże i Nowoczesny Apartament.
Dziś postanowiłam "doinsalować" grę The Sims "Szybka jazda" . Wyskakiwał błąd,że nie dało się urochomić gry.Wszystko na nowo odinstalowałam.Został mi wtedy tylko ten główny dodatek.Oczywiście zainstalowałam poprzednie dodatki.Po zainstalowaniu byłam z myślą,że za chwilę rozpocznę grę jednak myliłam się.
Wyskakuje mi błąd,że The Sims 3 nie jest zaaktualizowana do najnowszej wersji!
To wchodzę na panel "Aktualizacje",a tam znów pisze co innego.Że mam już zaaktualizowaną tą wersję :/ I tu itu pisze co innego.Co mam zrobić ? Bardzo porszę o porady!
P.S.
Mam ORYGINALNE WSZYSTKIE płytki.