View Single Post
stare 27.12.2010, 13:29   #583
Chewbacca
Guest

Domyślnie Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?

Miłowo: to samo co u innych, tzn. Kasandra rzuciła Dona, wyszła za Marzyciela itp. itd.

Aa Dziwnowo już lepiej

Jedynak/Samotnik: Lola wyszła za Samotnika, urodziła mu "pięknego" Kajetana. Niestety zupełnie ekheem "przypadkiem" ich dom spłonął i tyle nimi grałam.

Jedynak/Dziwak: Ernestyna zakochała się w Waldku Dziwaku i pewnej feralnej nocy podczas bara-bara wpadli :] Ernestyna i Waldemar zamieszkali razem a potem Baby Boom i bliźniaki Urodziła się dziewczynka imieniem Amelia i chłopiec Miłosz. Waldek piął się po szczeblach kariery, Ernestyna organizowała szalone imprezy (to nie była dobrana para ona imprezowiczka a on kujonek..) a w międzyczasie wychowywała bliźniaki. No i potem jak oni już byli dziecmi rodzice wzieli huczny ślub i po raz 2 wpadka... I urodziła się Matylda, którą grałam tylko do wieku dziecka dalej mi się nie chciało i tyle.. Ale uwielbiałam nimi grać

Jedynak: Krystyna i Celina się pogodziły, Krysia zaadoptowała czarnoskórego chłopczyka o jakże wdzięcznym imieniu Bronisław A Celina oczywiście in vitro sama ze sobą urodziła Daniela

Widmo: standardzik, Ofelia dorasta i się wyprowadza do Jaśka, a z Oliwką zamieszkuje Nerwus

Kowal: do Technika i Jadźki wprowadza się Ofelia i razem z Jaśkiem organizują huczny ślub, a podczas nocy poślubnej Ofelia zachodzi w ciąże a na drugi dzień adoptuje rudego chłopczyka Alojzego

Papużka: u nich nic, tylko brak Nerwusa.

Dziwak: a nu rodzi się kosmita i na tym koniec.

Kamaszami nie grałam.
  Odpowiedź z Cytatem