View Single Post
stare 27.12.2010, 13:57   #393
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3: Po Zmroku - Zdjęcia i filmy

Fajne foty. Ogólnie jeśli chodzi o ubrania i fryzury dla emerytów obojga płci, to w grze nie ma nic ładnego. Ciężko jest ładnie ubrać emeryta. EA dało im bardzo mało ubrań, a 90% z nich jest strasznie brzydkich. Niezależni twórcy też ich nie rozpieszczają.

A oto Elvis, syn Ernesta i Mii, wnuk Anastazji i Jasona, bratanek Matiki. Właśnie stał się nastolatkiem.

Kontynuuję sagę rodziny Bardów. Odkąd Matika i Feng, wraz z synem Jin'em wyprowadzili się z domu, mam do nich mały dostęp. Nie da się grać dwiema rodzinami na raz, a ja wolę Anastazję i Jasona od ich córki i zięcia. Poszłam do nich tylko raz, by im kupić lepszy dom i sprawić, by Matika znowu zaszła w ciążę. Powinna już urodzić, ale nie sprawdzałam. Ernest i Mia doczekali się również drugiego dziecka, mała ma na imię Molly. Nie wstawiam jej foty, bo na razie to tylko noworodek, a one wszystkie wyglądają tak samo. Mała Molly różni się od niegdyś małego Elvisa tylko kolorem becika...

Gdy się dowiem, że Matika rodziła dziecko, to spróbuję jakoś dać foty małej, ona też będzie miała córkę, zadbałam o to. Ale ważniejszy jak dla mnie jest Jin. On tak jakoś zmieni się w dzieciaka z podstawówki.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem