View Single Post
stare 27.12.2010, 17:00   #395
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3: Po Zmroku - Zdjęcia i filmy

Denerwujące to znikanie Simów. Współczuję. Mi znikają, ale w innym sensie. Robią się niewidzialni i nie można ich zaznaczyć, ale z panelu rodziny nie znikają.

Chrzan, Jason Bard został wygenerowany przez grę, jako sąsiad Anastazji we wieżowcu, nie tworzyłam go. To był pierwszy Sim, z którym ją poznałam. Na początku nie rzucił mnie na kolana, ale jak szukałam dla niej męża to tak jakoś on mi właśnie wpadł w ręce. Chyba nawet pisałam o tym na początku tego mojego tasiemca pod tytułem "Saga Rodziny Bardów". Już chyba kilkadziesiąt zdjęć tej rodziny jest w tym temacie. Jako ciekawostkę dodam, że Anastazji też nie tworzyłam. Gdy zainstalowałam PZ, to spieszyło mi się, żeby sobie już pograć, więc wybrałam jakąś Simkę z gotowych modeli w CAS'ie i troszkę ją zmodyfikowałam. W zasadzie to z twarzą chyba nic nie robiłam, tylko ubranie, fryzura i może kolor skóry. Spodobała mi się i gram nią do tej pory.

No to ciąg dalszy Sagi Rodziny Bardów.

Rodzinny posiłek. Ernest, Mia i ich syn, Elvis (podobny jest do ojca).

Jason i Anastazja już dawno powinni być starzy lub martwi, ale utrzymuję ich w fazie wiekowej "dorosły". Tutaj dbają o muskuły...

Specjalnie na potrzeby tej historii zmieniłam aktywną rodzinę, by pokazać dalsze losy rodziny Choo. Matika jest córką Anastazji i Jasona. Wyszła za mąż za lokaja, Fenga Choo. Urodziła dwoje dzieci, (chłopiec Jin i dziewczynka Charlotte). Dziewczynka urodziła się pod moją nieobecność, więc gra sama wymyśliła jej imię. Muszę jej zmienić to imię, chcę ją nazwać Sayuri. Na zdjęciu z ojcem, Fengiem. Jest ładniutka.

Jin'a nie nazwałabym "ładniutkim", ale ma tak uroczo egzotyczną urodę, że "jest tak brzydki, że aż ładny".

Sayuri w łóżeczku. Nie chcę spać!

Matika w wieczorowej sukni.

Mam nadzieję, że podoba się Wam historia, jeśli nie, to mówi się trudno

Informuję, że Matika, Feng i ich dzieci mieszkają w domu wybudowanym kiedyś przez użytkowniczkę tego forum. Nie budowałam tego domu i nie chcę sobie za to dawać zasług.

CDN...

Wróciły problemy ze znikaniem Simów, wszak minęły dwa simowe tygodnie. Ten błąd mnie coraz bardziej ciekawi. Co takiego dzieje się w grze po dwóch tygodniach, że gra zaczyna wariować... Na razie jest to początkowa faza błędu, więc jeszcze da się go z grubsza opanować. Wychodzę z gry bez zapisywania, czyszczę cache gry (programem Dashboard, jest super) i jakoś ciągnę.

Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 27.12.2010 - 17:02
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem