View Single Post
stare 28.12.2010, 13:31   #6
brzos

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy.!!! :)

opowiem wam moja wielopokoleniowa rodzine:
1) na poczatku byla... LENA, pierwsza simka stworzona po kambeku do trojki. tutaj juz zaczyna sie tradycja zareczenia-dziecka(corki)-zerwania. urodzona agatha byla wybitnym dzieckiem, chociaz lena caly czas tylko pisala ksiazki/wyjezdzala na miasto. a agatha tylko cwiczyla umiejetnosci na ksylofonie/pudelku z klockami, bo jechaly na dopalaczach (czyt. testingcheatsenabled true). poza tym jared, ojciec agathy, zaginal (shift+sim->usun obiekt)
2) agatha po dorosnieciu (stracila matke baaardzo szybko) wyprowadzila sie i poznala pieknego, madrego faceta, dopsie, dopsie, slub-dziecko-zerwanie, w miedzyczasie miliony bestsellerow i biliardy na koncie. urodzila sie roxanne, najbardziej niesforna w familii. agatha umarla rownie szybko, co lena, zaraz po dorosnieciu roxanne, a ta uciekla w ramiona starego zgreda, mieszkajacego ze swoja zona, ale wymsknal sie jej i tak powstala kolejna coreczka.
3) roxanne+zgredzik=sue bodajze. sue rosla, rosla, zgredzik umarl (oczywiscie zaraz po zerwaniu, po dziecku), roxanne tez umarla tradycja swoich matek, a sue stworzyla rodzinny dom dla swoich 3 synow w malutkim domku. tu juz odeszla od tradycji, bo miala meza, co prawda mieszkal w domu obok, ale miala, a 3 synow mialo piekne imiona, z czego jeden (ktorego zycie sama prowadzilam dalej) zwal sie STING
4)nie wiem co mi odwalilo, niewazne. sting urosl, mial 2 zlych braci w tym samym wieku, byl inteligentny, madry, wedkowal itp., totez szybko splodzil z niejaka dagmara costam, bodaj starsza corke i mlodszego brata, TAK, TAK, starsza corka nazywala sie mia. mia jest juz mloda dorosla, a reszta mnie nie interesuje (zreszta i tak wszyscy juz poumierali).
5) mia i jej pucybut, zwany mezem......... no w kazdym razie tamta jest w ciazy
brzos jest offline   Odpowiedź z Cytatem