View Single Post
stare 28.12.2010, 14:03   #595
hellraiser
Guest

Domyślnie Odp: Pytanka:)

Cytat:
Napisał Matis78 Zobacz post
Moje pytania brzmią:
1. Jak mieć swój własny klub co można z nim robić, czego nie i wydatki z nim związane. (najlepiej też fotki dołączcie)
2. Według was opłaca się być wampirem?
3. Możecie mi opisać nowe kariery? (po proszę szczegółowo)
4. Czy w apartamentowcach można mieć mini ogródek na hodowlę roślinek?
5. Czy jeśli ma się dodatek Kariera można gasić pożary, rozwiązywać zagadki i łapać duchy w apartamentowcach?
6. Czy w nowym mieście są jakieś nowe publiczne budynki? (oprócz apartamentowców)
7. Jakieś nowe interakcje z otoczeniem?
8. W którymś z wątków przeczytałem że są namioty, to właśnie den dodatek je ma?
9. To jest to rozkładane łuszko czy nie?
10. Możecie dać zdjątka nowych przedmiotów? (plis)

To na razie tyle, jutro będę miał dodatek PZ po jadę do Krakowa więc chciałem żebyście mi opowiedzieli na te moje frustrujące mnie pytania.
Z góry dziękuje
1. Co można robić z klubem... Jak go wykupisz, to możesz dowolnie zmieniać jego wnętrze, czerpać zyski w postaci pieniędzy. Jak go mieć? Jedziesz na teren wybranego klubu, klikasz "Kup własność (cena $$$)" czy jakoś tak...
2. Moim skromnym zdaniem tak, gdyż Sim zyskuje np. zdolność szybkiego biegania, czytania w myślach innych, grania na ich emocjach. Ponadto, bardzo fajnie się pożywiają
3. Jedyną nową karierą jest kariera filmowa, jako miejsce pracy powstało studio filmowe. Kariera ta dzieli się na dwie drogi. Jedna to aktorstwo, druga - reżyserowanie.
4. Raczej nie.
5. Tak.
6. Tak, studio filmowe, a oprócz tego są specjalne budynki, spełniające dwie funkcje, np. w ratuszu mieści się wojsko, polityka i policja, w jednym z wieżowców jest spa i księgarnia. Połączono również biznes i dziennikarstwo z restauracją.
7. Tak, są, np. bara-bara w jacuzzi i windzie, rozdawanie autografów i robienie zdjęć z fanami gdy jesteś celebrytą... I tak dalej.
8. Nie, namioty dochodzą z dodatkiem Wymarzone Podróże.
9. Nie.
10. Nie chce mi się Dużo tego jest...

Cytat:
Napisał Rainbow Zobacz post
A w ogóle to istnieje możliwość,by jakoś pozbyć się sławy,tzn. przestać być Osobistością? U mnie,co jest zresztą logiczne,dzieci celebrytów gdy wchodzą w wiek 'szkolny' też stają się sławne,najczęściej otrzymują na wstępie 3 gwiazdki,choć tym razem przydarzyło się coś dziwnego-urodzili mi się bliźniacy i jeden ma 3 gwiazdki,a drugi 2 oO
Z tego co widziałem, dzięki modowi NRaas Debugger Enabler można ustawiać dowolnie poziom osobistości, więc dzięki niemu da się go zmniejszyć i na odwrót. W normalny sposób chyba się nie da.

Ostatnio edytowane przez hellraiser : 28.12.2010 - 14:08
  Odpowiedź z Cytatem