28.12.2010, 14:26
|
|
Reputacja: 10
|
Odp: Pytanka:)
Cytat:
Napisał Matis78
Moje pytania brzmią:
2. Według was opłaca się być wampirem?
4. Czy w apartamentowcach można mieć mini ogródek na hodowlę roślinek?
5. Czy jeśli ma się dodatek Kariera można gasić pożary, rozwiązywać zagadki i łapać duchy w apartamentowcach?
|
2. Wampiry, poza tym, co opisał Chrzan w nocy uczą się szybciej różnych umiejętności - niektóre szybciej rozwijają sport, inne gotowanie. Zauważyłam, że to zależy od Sima, niekoniecznie od jego cech.
4. Przed jednym z apartamentowców jest miniogródek. Kupując tam mieszkanie dostaje się możliwość wstępu do tego ogródka i można go uprawiać [a nawet stawiać mebelki ]. Ten ogródek przez grę jest traktowany jako wejście do mieszkania, bo gdy dałam moim Simkom, które tam mieszkały "Wróć do domu", to nie jechały na górę, tylko wchodziły przez furtkę i już wg gry były w domu.
5. Z rozwiązywaniem zagadek w apartamentach miałam o tyle problem, że raz gra zakazała mi jechać do kogoś, by przeszukać śmietnik. Wg wskaźnika na mapie miałam jechać do jednego z apartamentów w mieście. Tyle, że tam nie ma normalnego śmietnika, tylko są te zsypy w ścianach i nie było nigdzie lupy podpowiadającej, gdzie szukać
|