Odp: Dziwne sytuacje ciekawe wydarzenia
Ja miałam taką historię:stworzyłam siostry Kaliente,dwóch braci,i jeszcze babkę z synem.Ta babka wprowadziła się do nich(do tych braci,Nina mieszkałaz Diną),w krótce miał się odbyć podwójny ślub z Niną
i tamtą simką.No więc dobra narzeczony Niny organizuję wesele,bufety,ołtarz,muza,ławka
i goście.Impra w strojach wizytowych.Nina oczywiście została zaproszona na ślub(który był w tym samym czasie co wesele)Ok.Pisze mi że Nina jest u mnie w domu (to była trzypiętrowa willa,a Nina została na noc w przeddzień ślubu)Myślę sobie no dobra błąd gry.Przed ślubem wyszłam tą drugą babką(nazwałam ją Agata) żeby się zajęła ogrodem.I widzę cień
jakiegoś wrzeszczącego sima z dymkiem że nie może dojść ale jak sprawdziłam nie było żadnego sima.Później no trudno Niny nie ma robię wesele tylko dla Troya i Agaty
Później jeżdżę kamerą po całym domu i kogo widzę Ninę w sukni ślubnej uwięzioną
na schodach.MoveObjectem umieszczam ją na ołtarzu a ona umiera(prawdopodobnie na noc była zaproszona z 5 dni przed ślubem)no i dobra przychodzi Mroczny i zabiera Ninę nic nie pomogło i nie zapisałam gry.Już wiem kto był tym simem :-D.
Ostatnio edytowane przez ♥ like sims : 29.12.2010 - 08:27
|