Sahalei019 - Jednak wszystko potoczyło się inaczej.

Pinezka - Sue nie planuję ślubu, a zaraz się przekonasz dlaczego.
Sue, Jacek i Ten, Który Ją Zapłodnił zostali zesłani do Jego domu. Tam Jacek czekał spokojnie na śmierć w pokoju pod jacuzii, gdzie zatelefonował do swojej koleżanki z Chin.

Sue zabrała się za Tego, Który Ją Zapłodnił. Wrzuciła go do basenu. Patrzyła jak topi się w męczarniach, żeby w ostatniej chwili go wyjąć.
Następnie wrzuciła obydwóch do małego pokoiku, gdzie czekał na nich kominek.
Sue ustawiła okno w jednej ścianie, aby wszystko oglądać. Pierwszy zajął się ogniem Jacek.
A potem Ten, Który Ją Zapłodnił.
W tym momencie bałem się o Sue, ponieważ ogień przechodził przez okno.
Tutaj widzimy męczarnie Tego, Który Ją Zapłodnił.
Po tym wydarzeniu Sue otrzymała nie małą sumkę, dlatego nie planuje małżeństwa. Zamieszkała w domu Tego, Który Ją Zapłodnił. Czytała książki o ciąży. Bardzo pokochała swoje jeszcze nienarodzone dzieciątko.
Tutaj przy jej zabójczo żółtym laptopie.
Tego samego wieczora zatrudniła lokaja, który okazał się kobietą. Sue od razu ją zwolniła i dzwoniła z pretensjami do Międzynarodowego Biura Lokajów. Godzinę później stawił się seksi lokaj z monoklem. xDD
Również tego samego wieczora Sue zaczęła rodzić. Pojechała swoją zabójczo śliwkową Ewakuacją do szpitala gdzie urodziła pięknego chłopczyka Ashtona.

Szpital dał mu Duszę Towarzystwa, a Sue wybrała dla niego Artystę.
Gazeta podaje, że Ashton jest rozbrykany i waży 3,5 kg.
Tutaj już na rączkach u mamusi.
Jak już pisałem do Chryz:
Cytat:
No wiesz... Mi też się wydawało, że Sue jest hetero, jednak lubi sobie szukać facetów na boku. Może jednak jej przesłanie to: SEKSU!!1!one
|
Sue zaczęła romansować z lokajem.
W tle świetnej jakości tosty francuskie!1!!one
Mam już jasno postawiony cel.

Pozwalam jej dożyć dorosłości, potem będzie jechać na ambrozjach i owocach życia.

Spełnia cel życiowy, dziesiąty poziom w karierze Filmowanie jako aktorka. Nabija wszystkie umiejętności w pełni, nawet różne instrumenty, Sim - Fu, robienie nektaru, no wszystkie!

Max wizy we wszystkich otoczeniach wakacyjnych. Jeśli mi się znudzi to odetnę jej dostęp do owoców życia i będę bawił się Ashtonem.
BONUS!!!
Jak już ktoś pokazywał,
SEKSOWNA PIŻAMKA LOKAJA!1!!one
Dziękuję.