View Single Post
stare 30.12.2010, 11:08   #631
rocktechnika

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi.

Cytat:
Napisał anie_1981 Zobacz post
Ascara, bardzo proszę o linka do moda, którym da się wywołać okazję "Duch" żaden mod z tych które miałam, tego nie potrafił. Nawet te uwielbiane przeze mnie NRaasy tego nie potrafią. Jeśli wywołujesz tą okazję NRaasem, to napisz którym i gdzie konkretnie tego szukać. Z góry dzięki. Ja wskrzeszam NRaas'em, Debugger Enabler. Klika się na nagrobek, potem wchodzi się w "options" i tam gdzieś jest opcja resurect (nie korzystam) i "Create playable ghost". Z tego korzystam. Tworzy grywalnego ducha i wystarczy mu zaserwować ambrozję. A o ambrozję dzięki modom nietrudno... Debugger Enabler albo Master Controller (nie pamiętam który, oba są z NRaas'a) ma opcję "Make Food" można utworzyć dowolne danie, pojedyncze lub zbiorowe.
Te mody NRaas są niesamowite! Mam obydwa i od wczoraj grzebię tylko w nich! Można się pogubić, bo opcji i możliwości jest mnóstwo, ale zabawa jest niesamowita i mogą cuda powychodzić, gdy się zaczyna bawić w zapylanie

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.