Cytat:
Napisał Pinezka
Matis78 - Mam ten sam problem. Niby dodali edycję miasta, ale co z tego?! Nawet nie ma gdzie wstawić działki w Bridgeport. Jak już mi się udało wstawić większa na miejsce mniejszej, zrobiła mi się gigantyczna skarpa na tyle..
Chryzantem Złocisty - Myślę, że tego właśnie brakuje w PZ. Po licznych skandalach, albo przez niewychodzenie na miasto, gwiazdki powinny znikać. Bo skoro sim nie udziela się w społeczeństwie, dlaczego jest sławny? Powinni o nim wtedy zapominać. Zresztą, zdobywanie gwiazdek jest strasznie łatwe.. Za łatwe! Moja simka miała 3 gwiazdki po 5 - gwiazdkowych rodzicach. Związała się z zupełnie nieznanym simem, który po stałym związku dostał dwie gwiazdki, a po małżeństwie obydwoje dostali jeszcze po jednej..
|
Tak, to "imponowanie" osobistością jest tak łatem że aż śmieszne.
Ja tylko patrze na ich wygląd czasami na strój i już wiem: "a to pewnie sportowiec", "o to rockmen"
Banał, a jeśli chodzi o te gwiazdki to rzeczywiście, powinny znikać za jakiś skandal, albo chociaż żeby ludzie źle o naszym/innym simie źle myśleli, np. wytykali palcami.