Odp: Problemy z grafiką!!!
Opisze Wam mój problem bo już nie mam pomysłów co jeszcze mogłabym zrobić, aby gra mi się nie zawieszała. Rok temu zainstalowałam sobie the sims 3, na początku strasznie wolno chodziło grafika była okropna. Ostatecznie dokupiłam pamięci i zwiększyłam rozdzielczość gry i gra chodziła fajnie. Przedwczoraj kupiłam sobie the sims 3:wymarzone podróże i grając w dodatku zacina mi się gra. Próbuje przejść 1 przygodę we Francji i jak jestem w podziemiach to gra się zatrzymuje. Kursorem nie rusze, postać się nie rusza. Już pomijając grafikę, bo rozdzielczość i wszystkie możliwe parametry mam na najniższym poziomie. Miejsca wolnego na dysku mam jeszcze 8Gb. Grę instalowałam i odinstalowałam już 2 razy, bo myślałam że z instalacją coś źle zrobiłam. DirectX 9.0c mam zaktualizowane. A jeśli chodzi o mój system w laptopie to sprawa wygląda tak:
Intel Celeron M CPU 440 @ 1.87 Ghz, 1.87 Gb RAM, Service Pack 3: jest, a karta graficzna: ATI Radeon Xpress 200 m Series. Wiem, że procesor trochę słaby, ale kurcze bez dodatku grało mi się całkiem fajnie.
PS. Mam nadzieję, że zapisałam w dobrym temacie, jeśli nie, proszę przenieść, ale nie kasować.
Prosze o pomoc
|