View Single Post
stare 04.01.2011, 16:45   #9
Natix

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Mam problem z zaręczeniem sie. :P

Cytat:
Napisał Meggie Zobacz post
1.Czy jak moja simka kręci z kimś z miastowych, to ten miastowy może sam z siebie się jej oświadczyć, zaproponować stały związek, małżeństwo?
2.Ja natomiast mam problem z interakcją wprowadź się, kiedy np. są już narzeczeństwem nie mam opcji zaproponuj wprowadzenie się.
1. Kiedy jeszcze grałam w SV często swatałam moich simów z miastowymi. 2 razy zdarzyło się, że miastowi zaproponowali stały związek, ale kiedy byli razem to chyba ze 3 tygodnie czekałam na oświadczyny i wkurzyłam się i simka się oświadczyła simowi . Więc myślę, że chyba niemożliwe, chyba że poczekamy pół simowego roku. Ale często obserwuję związki przyjaciół moich simów i widzę, że czasami się oświadczają, więc myślę że to bez sensu, że z naszymi simami jest inaczej.
2. U mnie nie ma problemu, czasami tylko odmawiają. Ja miałam tą opcję po zaręczynach. Jak coś nie tak, to wpisujemy testingcheatsenabled true i enter i potem z shiftem klikamy na sima którego chcemy wprowadzić do nas i wybieramy dodaj do aktywnej rodziny. Ale wtedy mamy nad nim kontrolę i w ogóle. Ten kod można stosować z dowolnymi simami, nawet zupełnie nieznanymi naszemu simowi.
Natix jest offline   Odpowiedź z Cytatem