View Single Post
stare 04.01.2011, 18:48   #117
fαикα ѕιмóω
Guest

Domyślnie Odp: Ciąża - Pogawędki

Och,to ja kiedyś stworzyłam jedną kobietę,dwóch mężczyzn.Wszyscy byli przyjaciółmi do czasu kiedy...jeden z chłopaków zakochał się w urodziwej Claudii.Zostali parą,ale po kryjomu spotykała się też z tym drugim,a oni o tym nie wiedzieli Taki był ubaw,ale Claudia z tym swoim pierwszym spodziewała się dziecka.Chris się o tym dowiedział,nie był zadowolony.Obojga dostali od Chrisa w twarz Potem o dziwo się przeprowadził i już nie było tak zabawnie.Spełniłam po raz pierwszy cel "Mieć 5 dzieci i wychować je aż do wieku nastolatka" - to była wspaniała rodzina.Na 5-ciu dzieciakach oczywiście się nie skończyło A kiedyś śledziłam tego Chrisa i dowiedziałam się gdzie mieszkał.A mieszkał on z samymi dziewczynami,a mianowicie... "Przyjaciółki z pracy" Nie wiem jak on się tam dostał,w każdym bądź razie...ja go tam nie przeprowadzałam No i oczywiście któregoś dnia i u nich zaobserwowałam jedno dziecko
Ogółem to teraz rzadziej daję opcję żeby moja simka była w ciąży.Na ogół od razu przy tworzeniu tworzę małe dziecko,albo normalne dziecko.

*Imiona przypadkowe,nie pamiętałam imion także wymyśliłam te.
  Odpowiedź z Cytatem