Dzięki za komentarze
Saheli019 te meble są ze store. Budynek mieści się przy ulicy Sklepowej 2707, szukaj obok klubu Plazma.
marandile ja także nie chciałabym mieszkać w takim domu, ale na szczęście nie meblowałam go ani dla siebie, ani dla Ciebie, tylko dla moich simów. Simom to nie przeszkadza, a nawet im się podoba. Poza tym, nie wiem czy czytałaś tekst, ale ja gram swoimi simami w tych domach. Jessica lubi się bawić, lubi imprezować, często urządza imprezy w domu, więc nie widzę powodów, aby nie mogła mieć w nim kolorowych, neonowych, dyskotekowych świateł. Po prostu to wnętrze odzwierciedla osobowości mieszkających tam simów
Ta wszechobecna biel i szarość dają taki szpitalny, chłodny efekt, a te neonowe wstawki wyglądają moim zdaniem dyskotekowo i tandetnie, troche nawet dziecinnie (np. wzór na kanapie).
Szanuję oczywiście Twoje zdanie, ale zupełnie się z nim nie zgadzam. Szarość i biel ocieplone zostały żywymi kolorami, nie mogą więc tworzyć szpitalnego efektu (no może poza górnym korytarzem i łazienką). Poza tym, jeśli czytałaś tekst, to czy pani domu wydaje Ci się dojrzała?
Pozdrawiam