Odp: Kalendarium Simów
(Bella ma na sobie srebrny pierścionek bo on jest w stroju jej, wiem bo sprawdzałam)
Moje domysły:
Twórcy gry wpisali kod na nie starzenie się Niny i Diny żebyśmy mieli więcej czasu na granie nimi. . W Dziwnowie jak zauważyłam, że syn tego kosmity ma normalne oczy, a nie całe czarne jak jego tata,a tak da się tylko w jeden sposób zrobić-boolProp'em w robieniu rodziny(jak nie wierzycie to sprawdźcie sami). Czyli Dina i Nina nie są zielone, bo tak się nie da. Jak kosmita z simem mają dzieci, albo kosmita z kosmitą to one nie są zielone(dla przykładu ,tak jak wspomniałam, Dziwnowo).
Kasandra urodziła się przed ślubem rodziców bo jak widać byli szybcy zaręczając się jako nastolatkowie, więc pewnie szybko Bella zaszła w ciążę. Mortimer był trochę starszy od Belli, jakieś 3, 4 dni simowe. Bella poszła do Dona i tam odmówiła pocałunków z Donem i on ją wyprosił. U Dona wciągnęła się w patrzenie na gwiazdy i w domu jako naukowiec tego samego dnia została porwana. Twórcy po jej powrocie usunęli ją z rodziny boolProp'em i sobie poszła a w drzewie gen. dalej jest. Dzięki temu nie umarła i twórcy napisali, że niby nie wróciła z kosmosu.
Don tak samo miał wpisany kod na nie starzenie się no bo nie mógł rozkochać 3 simek i jednocześnie z jedną się zaręczyć.
U Ćwirów ten sam kod na nie starzenie się simów po tym jak Mortimer został stary, a Kasandra dorosła.
|